مشکل در ادیت گریدویو !

سلام دوستان .
من با ASP.NET2 و SQL SERVER 2005 کار میکنم .
یه مشکل که از اول تا حالا داشتم اینه که نمیتونم با EDIT توی GRIDVIEW کار کنم !
یعنی موقع EDIT این یا اضافه کردن سطر جدید یا حذف یک سطر این ارور رو میده :

کد:
Server Error in '/WebSite2' Application.
--------------------------------------------------------------------------------

Line 1: Incorrect syntax near 'nvarchar'. 
Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code. 

Exception Details: System.Data.SqlClient.SqlException: Line 1: Incorrect syntax near 'nvarchar'.

Source Error: 

An unhandled exception was generated during the execution of the current web request. Information regarding the origin and location of the exception can be identified using the exception stack trace below.

لطفا راهنماییم کنید !

TNZ187

Member
Nvarchar

سلام
این مشکلی که شما با اون مواجه هستید رو احتمالا باید یه سری به کدش زد . یعنی بدون دیدن کد برنامه نمی شه دقیق شد. شما از کلمه Nvarchar در CommandText یا در پارامترهاتون استفاده کردید ؟ این خطایی که شما دارید به دستور Sql مربوط می شه ( طبق گفته این پیامی که شما دادید ) . یعنی مشکل از اونه .
اگه یه نمونه از صفحه تون رو به اشتراک بذارید خوب احتمالا زودتر بشه به نتیجه رسید .:sad:

خب منم اولش فکر کردم از Nvarchar هستش ، ولی وقتی تو دیتابیس از Nvarchar اصلا استفاده نمیکنم ، بازم همون مشکلو میده !
فکر نکنم تو کد برنامه اشکال باشه ! چون اصلا کدی تو صفحه نوشته نشده که !
فقط یه گریدویو هستش با دکمه EDIT در هر سطر اون !
مشکل باید از SQL SERVER باشه ! شاید فرمت مناسب برای اینکار رو نمیدونم !
شاید هم چون سایت رو HOST آپلود نشده ولی دیتابیس روی HOST هستش ، این مشکلرو میده !
بازم منتظر راهنمایی دوستان هستم .
مرسی .

TNZ187

Member
بررسی

سلام
من توی فروم های دیگه جست و جو کردم و متوجه شدم که مشکل شما ، یک مشکل عمومی و علت ها و راه حل های مختلفی داره . مهم تر از همه اینه که شما هرچی کد توی صحفه دارید نشون بدید تا معلوم بشه که مشکل از کجاست . تو بعضی موارد مشکل از سرور بود و تو بعضی موارد مشکل از کدهای صفحه بوده.

نیمی از مشکل حل شد !

خب من اینکار رو یه بار دیگه با detailview و formview انجام دادم . مشکلی نداشت و ارور هم نداد !
حالا نمی دونم مشکلم با gridview چطوری حل میشه !
هرچند فعلا نیازی به این کار ندارم .
ممنون TNZ187 عزیز از توجهتون .
اگه بازهم را حلی پیدا کردین ، ما رو از یاد نبرین !
مرسی

جدیدترین ارسال ها

بالا