مشکل در ادامه صفحات در بلوکها

mambolearn

Active Member
سلام

در سایت شما SEF فعال نیست در حالی که در لینک مورد نظر به http://www.pszine.com/content//40/78/6/6/ لینک میشه

پیشنهاد میکنم این لینک رو از منو ها حذف کنید و مجددا ایجاد کنید که مشکل حل بشه

یا علی

isat

Member
اخه sef فعاله بدبختیه من اینه که تو لینک blogcategory رو نمیزنه چه کنم

isat

Member
اینکه میبیننین لینک اینجوریه واسه اینه که تو قالب از قبل اینجوری زده بودم در ضمن هر وقت هم Sef رو غیر فعال میکنم میره صفحه دوم ولی مطالب بخشهای دیگرو هم تو این بخش میزنه تو رو خدا کمک

آخرین ویرایش:

mambolearn

Active Member
سلام

منظورتون رو درست متوجه نشدم .

"هر وقت هم Sef رو غیر فعال میکنم میره صفحه دوم ولی مطالب بخشهای دیگرو هم تو این بخش میزنه "

لطفا بیشتر توضیح بدید

isat

Member
یعنی اون پایین صفحه (فیزیک) که شماره صفحات رو داره میزنم 2 میره صفحه 2 ولی مطالب بخشهای دیگه مثلا ریاضی کامپیوتر و ... رو هم به کنار مطالب فیزیک نشون میده دقیقا انگار یه مطلب فیزیک
در صورتی که من بلوکی مجموعه فیزیک ساختم

آخرین ویرایش:

isat

Member
تو سایت مامبولرن میگفتن از راه ارتقاع 1و6و4 به 2و6و4 این مشکل حل میشه اگه درست انجام بدین من اینکارو درست انجام دادم ولی درست نشده کسی راه دیگه ای بلد نیست؟
ببینم مثلا اگه مامبو رو بکنم جوملا دوباره برگردونم مشکلم حل میشه؟

isat

Member
مشکلم حل شد
اگر کسی مشکل مشابه داشت من 2 راه را تا حالا از طریق دوستان (خصوصا بچه های انجمن سایت مامبو) و تجربه یاد گرفتم
اینم فهمیدم که این مشک مال ورپن های 4.6.1 به قبل بوده و از 4.6.2 این مشکل حل شد
حتما در موقع نصب مامبو و اپگرید کردن دقت کنید که حتما بک اپ بگیرید و مهم تر اینکه حواستون به پرمیزن پوشه ها باشه
برای حل این مشکل یا مامبو 4.6.2 رو نصب کنید و بعد برید و با کامپوننت بانک اطلاعاتی اطلاعات قبلیتون رو وارد کنید و یا ورپن مامبوتونو به 4.6.2 اپگرید کنید
امیدوارم کسی این مشکل رو دیگه پیدا نکنه
با تشکر

جدیدترین ارسال ها

بالا