مشکل در اجرای فایل متحرک(gif.)

mj3a

Active Member
سلام. من یک فایل متحرک(gif) در فتوشاپ درست کردم ولی در اجرای اون داخل مولتی مدیا بیلدر مشکل دارم.
آدرس فایل: http://up.galaxy-tools.ir/up/galaxy-tools/Documents/Untitled-1.gif
من هرکاری میکنم خوب ذخیره نمیشه. توی فایل اصلی وقتی یک حرف میاد، یک حرف دیگه کنارش میاد ولی در ام ام بی یک حرف میاد و دوباره میره و حرف بعدی میاد. یعنی اون چهارتا حرف هیچوت توی ام ام بی با هم قرار نمیگیرن. اگه میتونید راهنمایی کنید. اگر هم بد توضیح دادم بگید تا بهتر توضیح بدم.ممنون

mj3a

Active Member
اینجوری که خودمم بلدم. شما یه بار اونچیزی که آپلود کردید با اون چیزی که من گذاشتم رو با هم نگاه کنید تا فرقش رو متوجه بشید
در ام ام بی: اون فایل متحرک من که شامل 4حرف میشه( ا ی م ا) و اون 4 حرف به ترتیب میان و در آخر کنار هم قرار میگیرن، کنار هم قرار نمیگیره
من میخوام در آخر این 4 حرف کنار هم قرار بگیرن که در فایل متحرکی که دادم همینطوری درست شده ولی داخل ام ام بی نمایش داده نمیشه
دیگه فکر نکنم بهتر از این بتونم توضیح بدم. امیدوارم حداقل یک پلاگین در این مورد وجود داشته باشه

mj3a

Active Member
ممنون ولی دلیلی داشت که از فلش استفاده نکردم. ممکنه توی کامپیوتری فلش پلیر نباشه. اون وقت این فایل دیده نمیشه. بازم ممنون. اگه پلاگین یا راه حلی نبود از همین راهی که گفتید استفاده میکنم. اگه میشه فایل فلش رو هم جداگانه آپلود کنید.

آخرین ویرایش:

Singular

Active Member
Untitled-1.jpg

نیازی به آپلود فایل فلش و امبد کردنش نیست

به این عکس نگاه کن
فکر کنم دگ مشکلت حل بشه... :|

mj3a

Active Member
اگه تیک رو بزنم چه فرقی میکنه؟ واسه من انگار فرقی نکرد. بیشتر توضیح بدید

Singular

Active Member
اگه تیک رو بزنم چه فرقی میکنه؟ واسه من انگار فرقی نکرد. بیشتر توضیح بدید

در ظاهر فرقی نمیکنئ..ولی در عمل فرق میکند

به این شکل که با زدن اون تیک..برنامه بطور اتوماتیک فلش پلیر را در خود ذخیره (حبس) میکند. و در زمانی که نیاز باشه فراخوانی میکند..یعنی اگر کامپیوتری فلش پلیر نصب نباشه..مشکلی برای پخش فایل فلشی که در پروژه استفاده کردید پیش نمی آید.

mj3a

Active Member
ممنون. اگه میشه فایل فلشی که تولید کردید رو آپلود کنید تا من توی نرم افزار اصلی بزارم
اینجوری نمیشه کپی کرد

جدیدترین ارسال ها

بالا