مشکل در اجرای بازی های کامپیوتری

ABOLFAZL-PS

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
سلام به همگی.
من تازه سیستممو ارتقا دادم.
ram 4gig -
vga(graphic)1 gig-
cpu 2.80 ghz (dual core)
بعد وقتی که بازی ها رو اجرا میکنم، رَوون اجرا نمیشن، یعنی تیکه تیکه اجرا میشن.
مثلاً PES 2012 بازیکنها هی گیر میکنن دوباره میدوند. Battllefield 3 رو هم که اصلاً خوب اجرا نمیکنه. حتی فیلمشم تیکه تیکه میره جلو.
کامپیوترمو بردم اونجایی که ارتقا داده بودم، آشنامون بود، کارت گرافیکو عوض کرد هیچ فرقی نکرد.
می خواستم ببینم که از شما دوستان کسی نمیدونه مشکل از کجاست؟
راستی وقتی میرم تو Task manager کارکرد CPU در زمانیکه اصلا برنامه ای باز نیست و هیچ استفاده ای از کامپیوتر نمیکنم، روی 30% یا 45% و حتی 70% میگرده.
خواهش میکنم راهنماییم کنید.
:-?:cry::sad:

the_king

مدیرکل انجمن
سلام به همگی.
من تازه سیستممو ارتقا دادم.
ram 4gig -
vga(graphic)1 gig-
cpu 2.80 ghz (dual core)
بعد وقتی که بازی ها رو اجرا میکنم، رَوون اجرا نمیشن، یعنی تیکه تیکه اجرا میشن.
مثلاً PES 2012 بازیکنها هی گیر میکنن دوباره میدوند. Battllefield 3 رو هم که اصلاً خوب اجرا نمیکنه. حتی فیلمشم تیکه تیکه میره جلو.
کامپیوترمو بردم اونجایی که ارتقا داده بودم، آشنامون بود، کارت گرافیکو عوض کرد هیچ فرقی نکرد.
می خواستم ببینم که از شما دوستان کسی نمیدونه مشکل از کجاست؟
راستی وقتی میرم تو Task manager کارکرد CPU در زمانیکه اصلا برنامه ای باز نیست و هیچ استفاده ای از کامپیوتر نمیکنم، روی 30% یا 45% و حتی 70% میگرده.
خواهش میکنم راهنماییم کنید.
:-?:cry::sad:

30 درصد برای سیستم هایی که روشون انواع سرویس ها و نرم افزار های امنیتی نصبه طبیعیه اما برای
سیستمی که قراره باهاش بازی کنید زیاده، بیشتر از 30 درصد یعنی یک کار غیر سبکی انجام میشه، حالا ممکنه
مربوط به ویروس کش، نرم افزار های مدیریت هارد دیسک، ویروس و ... باشه. اگر بازی در این شرایط که بخش
زیادی از توان CPU اشغال شده اجرا بشه طبیعتا مکث ایجاد خواهد شد.

1) در Task Manager لیست Process ها رو بر اساس CPU مرتب کنید، ببینید کدوم شون زیاد تر اند.
2) وقتی بازی می کنید ویروس کش تون رو موقتا غیر فعال کنید.
3) پارتیشن های هارد دیسک تون رو Defrag کنید (روی درایو در Explorer ویندوز راست کلیک کرده و گزینه
Properties را انتخاب نمایید، زبانه Tools ، گزینه مربوط به Defragment را فشار دهید).

ABOLFAZL-PS

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
آنتی ویروسم که eset smart بود رو پاک کردم ولی هیچ تغییری نکرد. چند درصد احتمال داره که cpu ایراد داشته باشه؟

the_king

مدیرکل انجمن
آنتی ویروسم که eset smart بود رو پاک کردم ولی هیچ تغییری نکرد. چند درصد احتمال داره که cpu ایراد داشته باشه؟

منظورتون از ایراد اشکال سخت افزاری یه؟ احتمال اش خیلی ضعیفه، اگر منبع تغذیه (Power) خوب تغذیه اش نکنه
یا فن ها حرارت اش رو بخوبی کاهش ندهند کارکرد اش مختل میشه، اما ظاهرا مشکل شما مربوط به اینجور موارد نیست.
CPU تون ایرادی نداره چون اگر ایرادی داشت اصلا ویندوز بالا نمی آمد. احتمالا مشکل شما نرم افزاری یه،

این مورد رو امتحان کنید، ویندوز رو Restart کنید، موقعی که کامپیوتر Restart شده، درست قبل از اینکه ویندوز شروع به
بالا آمدن کنه کلید F8 رو فشار دهید تا منوی Advanced Boot Options نمایش داده بشه. گزینه Safe Mode
رو با کلید های مکان نمای فلش به سمت بالا و پایین انتخاب کرده و کلید Enter را فشار دهید و ویندوز را بالا بیاورید.
در حالت Safe Mode تقریبا تمامی نرم افزار هایی که بعد از نصب شدن ویندوز اضافه کرده اید موقتا از روال بالا آمدن ویندوز
حذف می شوند. حالا در این وضعیت Safe Mode با Task Manager وضعیت CPU رو بررسی کنید. ببینید درصد
اشغال شدنش کاهش چشمگیری پیدا می کنه یا نه.

اگر کاهش درصد CPU مشخص بود یعنی مشکل شما صرفا یک مشکل نرم افزاری یه، یا تنظیمات ویندوز تون بهم خورده،
یا کار ویروسه، یا یک نرم افزار رو بصورت اشتباهی نصب کرده اید یا کلا نرم افزار معیوبی رو نصب کرده اید.
ساده ترین راه حل اش هم نصب مجدد ویندوزه. اما اگر در حالت Safe Mode همچنان درصد اشغال شدن CPU بالا است
مقصر معمولا یک قطعه سخت افزاری است که معیوب شده، که معمولا هم هارد دیسکه.

ABOLFAZL-PS

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
خیلی متشکرم از راهنمایی هاتون. کاری رو که گفتید رو انجام میدم ببینم اشکال کجاست. باز هم تشکر

ABOLFAZL-PS

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
The_King عزیز؛
همون کاری رو که گفتی کردم. یعنی حالت Safe Mode رو انتخاب کردم. راست میگفتی تو حالت Safe Mode درصد کارکرد CPU معمولی بود و اصلاً با حالت استاندارد ویندوز قابل مقایسه نبود. خوب حالا به نظرت چیکار کنم؟ به نظرم یه ویروس هم داشته باشه سیستمم.
حوصله ویندوز عوض کردن و نصب دوباره ی اون همه برنامه رو ندارم. راهکار دیگه ای نداری؟
با تشـکر

the_king

مدیرکل انجمن
The_King عزیز؛
همون کاری رو که گفتی کردم. یعنی حالت Safe Mode رو انتخاب کردم. راست میگفتی تو حالت Safe Mode درصد کارکرد CPU معمولی بود و اصلاً با حالت استاندارد ویندوز قابل مقایسه نبود. خوب حالا به نظرت چیکار کنم؟ به نظرم یه ویروس هم داشته باشه سیستمم.
حوصله ویندوز عوض کردن و نصب دوباره ی اون همه برنامه رو ندارم. راهکار دیگه ای نداری؟
با تشـکر

الزاما ویروس نیست، فقط یک احتماله، ویروس های درست و حسابی معمولا اونقدر خوب طراحی شده اند که
زیاد به CPU فشار نیارند و در نتیجه دیرتر کشف شوند. قبلا عرض کردم، در حالت عادی یک نگاهی به لیست
Task Manager بندازید و ببینید کدومشون درصد CPU شون بالا است. اینطوری احتمال اینکه برنامه مورد نظر رو
پیدا کنید بیشتره.

ABOLFAZL-PS

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
فقط دو تا برنامه هستند که دائماً درصداشون رو 40% -50% و 70% و... می چرخه. اسم یکیشون system Idle Process هست که از نوع SYSTEM هست. و اون یکی Soitee.exe از نوع اسم کامپیوترم یعنی "Arthur". اینی که میگم از نوع فلان، یعنی تو قسمت User Name نوشته شده System یا Arthur. بقیه گزینه ها اصلاً درصد بالایی ندارن. بازم اگه راهنماییم کنین ممنون میشم. تا حالا هم خیلی بهم لطف کردین.

the_king

مدیرکل انجمن
فقط دو تا برنامه هستند که دائماً درصداشون رو 40% -50% و 70% و... می چرخه. اسم یکیشون system Idle Process هست که از نوع SYSTEM هست. و اون یکی Soitee.exe از نوع اسم کامپیوترم یعنی "Arthur". اینی که میگم از نوع فلان، یعنی تو قسمت User Name نوشته شده System یا Arthur. بقیه گزینه ها اصلاً درصد بالایی ندارن. بازم اگه راهنماییم کنین ممنون میشم. تا حالا هم خیلی بهم لطف کردین.

System Idle Process صرفا درصد بیکاری CPU رو نشون میده و مثل بقیه موارد نیست.
روی این Soitee.exe راست کلیک کرده و گزینه Open File Location رو انتخاب نمایید. ببینید در کدوم پوشه قرار داره
و مربوط به کدوم برنامه است. اون پنجره رو نبندید. در Task Manager باز رویش راست کلیک کرده و End Process اش کنید
و سپس اون فایل Soitee.exe داخل پوشه رو پاک کنید. اگه ویروس نباشه دیگه نباید بعد از پاک کردن اش مجددا اجرا بشه.

ABOLFAZL-PS

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
دوست عزیز. کاری که گفتی رو کردم. وقتی Open File Location رو زدم، My Document ویندوزم که 7 هست باز شد. ولی هیچ فایلی به نام Soitee.exe اونجا وجود نداشت. هیدن رو هم غیرفعال کردم فقط یه فایل به نام NTUSER که از نوع dat. بود نمایان شد. وقتی هم که برنامه Soitee.exe رو End Process میکنم بسته نمیشه و باز هم در حال فعالیته.
چیکار باید بکنم؟

the_king

مدیرکل انجمن
دوست عزیز. کاری که گفتی رو کردم. وقتی Open File Location رو زدم، My Document ویندوزم که 7 هست باز شد. ولی هیچ فایلی به نام Soitee.exe اونجا وجود نداشت. هیدن رو هم غیرفعال کردم فقط یه فایل به نام NTUSER که از نوع dat. بود نمایان شد. وقتی هم که برنامه Soitee.exe رو End Process میکنم بسته نمیشه و باز هم در حال فعالیته.
چیکار باید بکنم؟

مجددا ویندوز تون رو در حالت Safe Mode بالا بیاورید، سپس در وضعیت Safe Mode برنامه ای که نوشتم را اجرا کنید و
دکمه Remove اش را فشار دهید :

File Remover.zip

اگه مشکل رفع نشه نیاز به یک ویروس کش قوی و به روز دارید.

پیوست ها

• File Remover.zip
    116.8 کیلوبایت · بازدیدها: 4

جدیدترین ارسال ها

بالا