Fa مشکل در اجرای اسلایدرها(video seekbar) برای چندین ویدئو در پروژه

آیا شما بازدید کننده محترم هم با چنین مشکلی مواجه بوده ?

• بله

رای: 0 0.0%
  • خیر

رای: 0 0.0%

• مجموع رای دهندگان
    1

daniyal19

Member
با سلام خدمت شما عزیزان ممبر انجمن. می دانم که مباحثی راجع به video seekbar موجوده ، اما همشون مشکلشون اینه که اگه ویدئوهای ما تعدادش از یکی بالا رفت دیگه آن اسلایدر به درد نمی خوره و تنها برای ویدئوی اولی کار می کنه و بقیه ویدئوها را ساپورت نمی کنه. حالا چی کار باید بکنم تا اسلایدری داشته باشم تا برای همه ویدئوهای پروژه ام کار کنه.
:rose:پیشاپیش از زحمات تمامی عزیزان در پاسخ دهی سریع و کامل ؛ کمال تشکر را دارم.

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
خب این واضح هست که وقتی سیک بار رو به یک شئ ویدئو ارتباط دادید، فقط به همون شئ متصل هست، اگر چند شئ Video مختلف در صفحه دارید، باید برای هرکدوم یک سیک بار جداگانه طراحی کنید (که شامل اشیاء مربوطه و اسکریپت ها و.. هست)

با سلام خدمت دوستان
به نظر بنده لازم نيست كه براي هر ويديو يك سيك بار درست كنيد شما يك سيك بار طراحي مي كنيد و فقط آدرس لينك هاي ويدويي را در اسكريپ هاي جداگانه مي نويسيد و مثلا با فشار دكمه فيلم 1 اسكريپت سيك بار فيلم 1 پخش مي شود و با فشار دكمه فيلم 2 اسكريپت فيلم 2 اجرا مي شود و الي آخر در واقع ما يك صفحه درست كرديم و تمامي دستورات اجراي فيلم را در اين صفحه قرار داديم . من شخصا از اين روش استفاده مي كنم . اگر متوجه نشديد انشاا... تا چند روز آينده سعي مي كنم آموزش كار با اونو براي بچه ها بزارم
آخه اين روزها خيلي سرم شلوغه
موفق باشيد
علم با عمل مقرون است ( امام علي (ع) )

با عرض سلام خدمت دوستان عزيز :
همانطور كه به شما قول داده بودم ، نمونه اي از يك سيك بار حرفه اي را براي دوستان آماده كردم ، كه هم كاربران مبتدي مي توانند از آن استفاده نمايند و هم ساير كاربران ، اميدوارم كه مورد استفاده دوستان واقع شود .

علم با عمل مقرون مي شود ( امام علي (ع) )

پیوست ها

• Video Sample.rar
    897.8 کیلوبایت · بازدیدها: 120

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
من یه نمونه اموزش داشتم مهران آموزشش رو درست کرده بودن به نظر من این روش خیلی مناسب و بهتره

پیوست ها

• Seek bar Learn.zip
    681.9 کیلوبایت · بازدیدها: 108
با سلام خدمت دوستان عزيز:
راستش بنده اين روش رو بلد بودم ، ولي مشكلي كه اين روش دارد ، كنترل كاملي بر روي سيك بار نداريم و آن بدرستي كار نمي كند ، اما با سيك باري كه نوشتم اين مشكل حل شده است مي توانيد امتحان كنيد . به هر حال بازهم از دوستان تشكر مي كنم .

daniyal19

Member
سلام. از تمامی عزیزان به الاخص kajdomخان و حتی آقا محمود عزیزم متشکرم. دوستان خیلی لطف کردید. إن شاءالله که بنده هم بتونم کمکی بکنم. بازم ممنونم.

با سلام خدمت دوستان عزیز بنده پیشاپیش این عید باستانی رو به همه بچه های فروم تبریک می گویم :
راستش چند روز پیش داشتم روی یک پروژه مالتی مدیا کار می کردم که خواستم از پلیر خودم استفاده کنم البته زمانیکه این پلیر رو ساختم زمان زیادی می گذرد و آن روزها روی ویندوز XP خوب جواب می داد اما وقتی روی ویندوز 7 امتحان کردم با یک مشکل کوچولو برخورد نمودم اون هم اینکه اگر فیلم ما در پلیر در حال پخش باشه اگر ما دکمه FullScreen موجود در پلیر را بزنیم فیلم ما FullScreen می شود اما اگر بخواهیم به حالت قبل برگردیم صفحه پلیر مشکی خواهد شد و تنها صدای فیلم پخش می شود و تصویر نداریم گفتم بیام تو فروم اونو با بچه ها در میان بگذارم تا بتونیم این مشکل رو در ویندوز 7 حل کنیم پیشاپیش از راهنمایی دوستان کمال تشکر را دارم . با تشکر

علم با عمل مقرون است ( امام علی ( ع ) )

جدیدترین ارسال ها

بالا