Fa مشکل در اجرای اتوران

edvama

New Member
سلام.خسته نباشید
راستش من زیاد وارد نیستم یه سوال داشتم.اگه کسی میدونه خواهشن بهم کمک کنه و جواب بده.
من چند روزه با برنامه mmb یه پروژه ای درست کردم.الان که تموم شده و میخوام رایت کنم اول اینکه میخوام وقتی رایت کردم روی دی وی دی ، وقتی میزارم توی دی وی دی رایتر خودش اتوران بیاد بالاو دوم اینکه میخوام وقتی دی وی دی رو گذاشتن توی دی وی دی رایتر شکل آیکون دی وی دی رایتر بشه یه شکللی که من میخوام.
با هزار بدبختی شکل خود برنامه که تو دی وی دی هست رو آیکونی کردم که میخوام ولی آیکون دی وی دی که میزارم تو دی وی دی رایتر هیچی نیست.مثل فایلی میمونه که کامپیوتر نمیشناسه.باید راست کلیک کنم برم تو دی وی دی بعد روی آیکون برنامه بزنم تا باز بشه.
خواهشن اگه کسی میدونه باید چیکار کنم به دادم برسه.
فقط جون ما یه جوری بگید که بفهمم آخه من زیاد وارد نیستم.
بازم ممنون.

آخرین ویرایش:

michelangelo

Well-Known Member
میخوام وقتی رایت کردم روی دی وی دی ، وقتی میزارم توی دی وی دی رایتر خودش اتوران بیاد بالا
در قسمتی که میخواهید از پروژه خروجی بگیرید ، تیک Generate autorun.info را فعال نمایید.این قسمت برای همین کار است و یک فایل تکست با فرمت info ایجاد میکند.اگر بعد از خروجی گرفتن از پروژه ، و با فعال کردن تیک گزینه ی بالا باز هم به این مشکل برخوردید ، فایل autorun.info که همراه پروژه ی شماست را باز کرده و اعمال زیر را انجام دهید
محتویات فایل :
کد:
[autorun]
OPEN=TEST.EXE
ICON=TEST.EXE,0
در خط دوم ، قسمت TEST.EXE اسم فایلتان را (اتورانی که ساخته اید را ) وارد کرده و ذخیره نمایید.بعد از رایت کردن بر روی سی دی و یا دی وی دی ، اتوران خودبه خود اجرا میشود.

michelangelo

Well-Known Member
میخوام وقتی دی وی دی رو گذاشتن توی دی وی دی رایتر شکل آیکون دی وی دی رایتر بشه یه شکللی که من میخوام.
برای اینکار آیکونی را که میخواهید بر روی دی وی دی باشد را همراه اتوران با فرمت ico. بر روی دی وی دی رایت کنید.

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
اول باید بگم که دوست عزیز شما وقتی میخوایی سوالی بپرسی عنوان مناسبی رو انتخاب کن

اگه غیر این باشه خلاف قوانین انجمن هست و بهتره یه سرچی هم بکنید چون قبلا سوالات زیادی در این مورد شده

و جوابهای زیادی هم داده شده

با این حال باز جواب میدم.

سلام.خسته نباشید
راستش من زیاد وارد نیستم یه سوال داشتم.اگه کسی میدونه خواهشن بهم کمک کنه و جواب بده.
من چند روزه با برنامه mmb یه پروژه ای درست کردم.الان که تموم شده و میخوام رایت کنم اول اینکه میخوام وقتی رایت کردم روی دی وی دی ، وقتی میزارم توی دی وی دی رایتر خودش اتوران بیاد بالا

شما هنگام کامپایل پروژه نام اون رو Autorun بزارید و بعد تیک گزینه Generate autorun.inf رو بزنید تا این فایل رو خودش

درست کنه بعد رایتش کنید بدون هیچ مشکلی خودکار اجرا میشه. به نظر من توی اینجور کارا بهتره از نام Autorun

برای فایل خروجی استفاده کنید اینجوری بهتره البته مشکلی نداره ها نام دیگه ای انتخاب کنید ولی من خودم این

نام رو ترجیح میدم.

دوم اینکه میخوام وقتی دی وی دی رو گذاشتن توی دی وی دی رایتر شکل آیکون دی وی دی رایتر بشه یه شکللی که من میخوام.
با هزار بدبختی شکل خود برنامه که تو دی وی دی هست رو آیکونی کردم که میخوام ولی آیکون دی وی دی که میزارم تو دی وی دی رایتر هیچی نیست.
بازم ممنون.

اینی هم که گفتین با هزار بدبختی آیکن انتخاب کردید این کار رو که میگم بکنید دیگه 2 ثانیه ای مشکل آیکنتون حل شه و دیگه با هزار بدبختی این کاررو نکنید.

برید محل نصب مولتیمدیابلیدر و برنامه mmb_iconchanger.exe رو اجرا کنید و از این طریق اقدام به تغییر آیکن فایل اجراییتون کنید.

و دیگه نیازی نیست فایل آیکن رو کنار فایل اجرایی قرار بدید.

تیک Generate autorun.info را فعال نمایید.

فایل autorun.info که همراه پروژه ی شماست را باز کرده و اعمال زیر را انجام دهید.

info. نه دوست عزیز inf. درستش هست

بهتره وقتی دارید جواب میدید درست جواب بدید تا دوستان دچار گمراهی نشن چون ایشون تازه کارن ممکنه برن

فایل رو به ازinf. به info. تغییر بدن و دوباره دچار مشکل بشن.

michelangelo

Well-Known Member
info. نه دوست عزیز inf. درستش هست

بهتره وقتی دارید جواب میدید درست جواب بدید تا دوستان دچار گمراهی نشن چون ایشون تازه کارن ممکنه برن

فایل رو به ازinf. به info. تغییر بدن و دوباره دچار مشکل بشن.
بله دوست عزیز
آخه به mmb دسترسی نداشتم و من زیاد به جزئیات توجه نمیکنم
درضمن من جواب دوستمون رو داده بودم و اگر اشکالی توی جوابم بود شما اصلاحش میکردید.

MahmoodM30

خوب باید به جزئیات توجه کنید تا بهتر به دوستان جواب بدید اینجوری بهتره :rose:

درسته میدونم جواب دوستمون رو داده بودید ولی به نظرم کامل نبود برای این من کاملترش کردم:rose:

edvama

New Member
در قسمتی که میخواهید از پروژه خروجی بگیرید ، تیک Generate autorun.info را فعال نمایید.این قسمت برای همین کار است و یک فایل تکست با فرمت info ایجاد میکند.اگر بعد از خروجی گرفتن از پروژه ، و با فعال کردن تیک گزینه ی بالا باز هم به این مشکل برخوردید ، فایل autorun.info که همراه پروژه ی شماست را باز کرده و اعمال زیر را انجام دهید
محتویات فایل :
کد:
[autorun]
OPEN=TEST.EXE
ICON=TEST.EXE,0
در خط دوم ، قسمت TEST.EXE اسم فایلتان را (اتورانی که ساخته اید را ) وارد کرده و ذخیره نمایید.بعد از رایت کردن بر روی سی دی و یا دی وی دی ، اتوران خودبه خود اجرا میشود.
[/QUممنون از شما.
استفاده کردم.
بازم ممنون

MahmoodM30

دوست عزیز تو اینجور مواقع که میخوایید تشکر کنید از دکمه
post_thanks.gif
استفاده کنید

ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا