مشکل در اتصال mysql به php

confesseur

Member
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'ODBC'@'localhost' (using password: NO) in c:\inetpub\wwwroot\ch10-1.php on line 14
Error : cannot open conection.​

اینم کد های php
//connect to My sql server
$db=mysql_connect();
if(!$db)
{
echo 'Error : cannot open conection.';
}​
در ضمن mysql من پسورد هم داره ها
اصلا فولدر دیتابیس رو باید تو کدوم مسیر بزارم ؟؟؟ تو wwwroot کناره فایل php
شدیدا کمک میخاما / پیشاپیش تشکر

confesseur

Member
چرا iis هست
c:\inetpub\wwwroot درست هم هست
c:\php هم نصب هست
c:\programfile\mysql هم نصبه

confesseur

Member
C:\Program Files\MySQL\MySQL Server 5.0\data
؟یعنی اینجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا واضح و سرراست بگین بچه ها

hasanzadeh

New Member
با سلام به همه دوستان.من تازه کارم. تویه پارسه گیگ که خدمات رایگان mysql , php ,... می ده عضو شدم و دیتابیسی ساختم.اما وقتی میرم با phpmyadmin روش کار کنم جزو دیتابیسها دیده نمی شه. از مدیر اون سایت سوال کردم تنها یک جواب مختصر دادکه باید به user دسترسی به dbe مربوطه بدی. می شه یکی بگه عملا باید چکارکنم.ممنونم

mohsenshahab

Active Member
ببین شما چون از IIs استفاده میکنی مطمئن باش که هر روزی به یه مشکل بر میخوری.من بهت پیشنهاد میکنم به جای استفاده از IIsاز easyphp استفاده کن

fahimehf

Member
من تابحال توی پوشه mysql ام ، mysqlserver نداشتم ! امتحان کنید. پایگاهتون دقیقا توی اون آدرسی که گفتم بذارید ببینید چی میشه !
درضمن من از Wamp که یک سرور مجازی ایجاد می کنه و کار با اون خیلی راحت استفاده می کنم .
اگر خواستید از این نرم افزار استفاده کنید هم خود نرم افزار و هم فکر می کنم آموزشش توی فروم هست یه سرچ کنید.

آخرین ویرایش:

confesseur

Member
سلام راستش هنوز جواب نگرفتم ولی بررسی کردم ریپورت میدم هرکاری کردم در واقع عمین پست ادیت میکنم با مطالب جدید

جدیدترین ارسال ها

بالا