m1pfard
Member
سلام.
راستش من همش چن روزه که تصمیم به یادگیری ASP.Net کردم و چندتا مشکل دارم که امیدوارم به کمک شما دوستان حل بشن:
من برای شروع یه پروژه ایجاد کردم که یه دیتابیس داره و از کنترل Login خود .Net 2 هم توش استفاده شده.
برای دیتابیس هم از همون دیتابیس ویژوال استادیو (SQLExpress) استفاده شده.
این برنامه تو Local مشکلی نداره و خوب اجرا میشه ولی وقتی اونو آپلود می کنم خطا میده:
حالا اگه بتون راهنماییم کنیم ممنون میشم.
در ضمن اینم connectionString مربوط به دیتابیس خودمه:
راستش من همش چن روزه که تصمیم به یادگیری ASP.Net کردم و چندتا مشکل دارم که امیدوارم به کمک شما دوستان حل بشن:
من برای شروع یه پروژه ایجاد کردم که یه دیتابیس داره و از کنترل Login خود .Net 2 هم توش استفاده شده.
برای دیتابیس هم از همون دیتابیس ویژوال استادیو (SQLExpress) استفاده شده.
این برنامه تو Local مشکلی نداره و خوب اجرا میشه ولی وقتی اونو آپلود می کنم خطا میده:
کد:
Server Error in '/' Application.
--------------------------------------------------------------------------------
An error has occurred while establishing a connection to the server. When connecting to SQL Server 2005,
this failure may be caused by the fact that under the default settings SQL Server does not
allow remote connections. (provider: SQL Network Interfaces,
error: 26 - Error Locating Server/Instance Specified)
حالا اگه بتون راهنماییم کنیم ممنون میشم.
در ضمن اینم connectionString مربوط به دیتابیس خودمه:
کد:
<connectionStrings>
<add name="DataFileConnectionString1" connectionString="Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirectory|\DataFile.mdf;Integrated Security=True;User Instance=false"
providerName="System.Data.SqlClient" />
</connectionStrings>