مشکل در آپلود سایت ASP.net

m1pfard

Member
سلام.
راستش من همش چن روزه که تصمیم به یادگیری ASP.Net کردم و چندتا مشکل دارم که امیدوارم به کمک شما دوستان حل بشن:

من برای شروع یه پروژه ایجاد کردم که یه دیتابیس داره و از کنترل Login خود .Net 2 هم توش استفاده شده.
برای دیتابیس هم از همون دیتابیس ویژوال استادیو (SQLExpress) استفاده شده.
این برنامه تو Local مشکلی نداره و خوب اجرا میشه ولی وقتی اونو آپلود می کنم خطا میده:
کد:
Server Error in '/' Application.
--------------------------------------------------------------------------------

An error has occurred while establishing a connection to the server.  When connecting to SQL Server 2005,
 this failure may be caused by the fact that under the default settings SQL Server does not 
allow remote connections. (provider: SQL Network Interfaces, 
error: 26 - Error Locating Server/Instance Specified)

حالا اگه بتون راهنماییم کنیم ممنون میشم.
در ضمن اینم connectionString مربوط به دیتابیس خودمه:
کد:
<connectionStrings>
  <add name="DataFileConnectionString1" connectionString="Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirectory|\DataFile.mdf;Integrated Security=True;User Instance=false"
   providerName="System.Data.SqlClient" />
 </connectionStrings>

rb_640

New Member
خوب یکم دردسر داره باید بری تو سی پنل سایتت بعد اونجا دیتابیس تو بسازی حالا تو همین حین باید یه یوزر و پسورد هم بساری اونا باید یادت باشه بعدش هم کانکشن استرینگ تو تو فایل وی کانفیگ بسازی که با کانکشن روی لوکالی که داشتی فرق داره تا اینجاشو انجام بده بقیه شم هستم .خبرم کن.

m1pfard

Member
ممنون مثل اینکه خیلی وقته دگه کسی به این بخش از فروم سر نمیزنه!!!
من فکر کنم تقریبا مشکل رو پیدا کردم!!! سرور من SQLSERVER 2005 نداره!
حالا مشکل اینه که اگه ایراد از همون باشه چطور میشه دیتابیس خود ASP.net رو که برای user, Roles,... میسازه رو به SQLSERVER 2000 انتقال داد؟

rb_640

New Member
حال مشکلت چند برابر شد دیگه باید بیخیال اینطور برنامه نویسی وب بشی یا اینکه سرورتو عوض کنی و یا اینکه تمام کارهایی که asp.net ورژن 2 میکنه رو خودت انجام بدی بازم در خدمتم.هر سوالی میخوای بپرس من مثل بعضی ها نیستم که خیلی از مطالب قایم کنم البته تا جایی که بلدم کمکتون می کنم ما بقی شرمنده میشم.

meskar

New Member
ا سلام وخسته نباشيد به خاطر وبلاگ مفيدي که داريد
ميتونيد يه منبع خوب براي آموزش asp.net به زبان c# به من بگيد
من مي خوام يه برنامه بنويسم که وقتي ادرس يه سايت را بهش مي دم بهم بگه اين سايت قبلا توسط کسي گرفته شده يا نه؟؟
ممنون از راهنماييتان

meskar

New Member
در vs 2008

خواستم یک پروژه جدید ایجاد کنم ولی در قسمت location نرم افزار وقتی ادرس
http://localhost/ASPNET1
را می نویسم دکمه ok فعال نمی شود
چه کنم؟
اگر ادرس یه قسمت از هارد باشد کار می کتد.
ممنون از راهنماييتان

جدیدترین ارسال ها

بالا