مشکل درایور ati بعد از آپدیت شدن(لپ تاپ)

ELAHEH65

New Member
سلام
من آخرین آپدیت درایور کارت گرافیکم ( ATI ) رو از لینک زیر دانلود کردم
http://www2.ati.com/DriVeRs/mobile/1..._64_dd_ccc.exe
بعد از نصب ، با یه سری چیزا مشکل دارم ! :

1. فیلم ها با پلیر های : مدیا پلیر، jet audio ، power dvd پخش نمیشن( در واقع فقط صدا هست و تصویر نداره ) .ولی با kmplayer پخش میشن بجز فایل های 3gp که با vlcplayer البته با مشکل پخش میشن !

2. در مرورگرها ویدئو ها پخش نمیشن ... فقط صفحه سبز رنگی نشون میده به همراه صدا

اضافه کنم که از آخرین ورژن adobe flash player for browser استفاده میکنم
از آخرین ورژن پلیرهای ویندوز
و همچنین ویندوزم سون x64 هستش

البته درایور اصلیه لپ تاپ(درایور اولی) این مشکلات رو نداره ...ولی بعد از اون هرچی آپدیت میکنم مشکل داره

این آپدیت جدید خیلی خیلی اجرای بازی رو بهبود بخشیده تا حالا ... و بهش نیاز دارم...
کسی میتونه مشکل پخش فیلم ها رو حل کنه؟؟؟
لطفا کمک کنید

گرافیک : ATI Radeon Mobility 5650

SajadCG

کاربر فعال
این مشکلات فکر نمیکنم ربطی به آپدیت کردن کارت گرافیک داشته باشه.
چون وقتی KMplayer نمایش میده پس مشکلی نداره.
شما codec های مدیا پلیر رو نصب کن مشکلت حل میشه.
موفق باشید.

**shaghayegh**

New Member
K-Lite Codec Pack رو هم نصب کردم
بازم مشکل حل نشد....
پلیر ها تصویر رو نشون نمیدن
flash player های مرورگر هم تصویر نشون نمیدن

دقیقا همه ی این مشکلات بعد از آپدیت شروع شد
نظری دارید ؟

the_king

مدیرکل انجمن
مشکل شما مربوط به Renderer ئه، در بعضی Player ها مثل KMPlayer و Media Player Classic گزینه های زیادی به عنوان Renderer هست
اما در بقیه Player ها صرفا از یک نوع Renderer استفاده میشه که درایور کارت گرافیکی شما باهاش مشکل داره.
در خود سایت ATI هم اشاره شده که درایور هایی که در سایت اش ارائه میشه الزاما با همه کارت گرافیکی هایی که همراه لپ تاپ می فروشند
سازگار نیست، در مورد درایور بعضی هاشون باید به سایت سازنده لپ تاپ مراجعه بشه که معمولا زیاد اهل به روز کردن درایور هاشون نیستند
و بجز مدل های خیلی جدید آپدیت کردن درایور های سایر مدل ها رو بی خیال می شوند.

**shaghayegh**

New Member
مشکل شما مربوط به Renderer ئه، در بعضی Player ها مثل KMPlayer و Media Player Classic گزینه های زیادی به عنوان Renderer هست
اما در بقیه Player ها صرفا از یک نوع Renderer استفاده میشه که درایور کارت گرافیکی شما باهاش مشکل داره.
در خود سایت ATI هم اشاره شده که درایور هایی که در سایت اش ارائه میشه الزاما با همه کارت گرافیکی هایی که همراه لپ تاپ می فروشند
سازگار نیست، در مورد درایور بعضی هاشون باید به سایت سازنده لپ تاپ مراجعه بشه که معمولا زیاد اهل به روز کردن درایور هاشون نیستند
و بجز مدل های خیلی جدید آپدیت کردن درایور های سایر مدل ها رو بی خیال می شوند.

که اینطور! پس حالا راه حلی نداره ؟
با kmplayer میتونم فیلما رو نگاه کنم مشکلی نیست...ولی چحوری ویدئو های سایت ها رو مثل youtube ببینم ؟ واسه این اگه راه حلی ب ذهنتون میخوره ممنون میشم
فلش پلیر هم آخرین نسخه نصب کردم

شما برنامه Driver Genius Professional را دانلود و نصب کنید و درایور کارت گرافیکی که پیشنهاد می دهد را دانلود و نصب کنید.

با اینم آپدیت کردم همونه !

جدیدترین ارسال ها

بالا