مشکل جدی در خروجی گرفتن در Adobe Premiere Pro 2.0

sepehry7

New Member
با سلام خواهش میکنم مشکل خروجی گرفتن در Adobe Premiere Pro 2.0 رو بگین مشکل اینجاست که در خروجی گرفتن برای ویدئو سی دی با فرمت Mpg نمیزنه و در خروجی گرفتن برای DVD دی وی دی درست نمیکنه ... خواهش میکنم جواب های درست و دقیقی بدین تا ببینم چطور این مشکل رو حل کنم.........:rose:
تصویر مربوط به مشکل رو گذاشتم تا دقیقا بدونین مشکل چیه:

تصویر اول مربوط به خروجی گرفتن ویدئو سی دی که با فرمت MPG نمیزنه و با فرمت WMV میزنه:

http://www.img98.com/images/w1t6233dpefolp81zyc5.jpg

تصویر دوم هم مربوط به خروجی DVD هست که چراغش خاموشه و در کامپیوتر دی وی دی نمیسازه:

animeditor

Active Member
سلام جمیعاً

دوست عزیز خوش اومدی.

توی هر کدوم از مشکلاتت، یه نکته رو نادیده گرفتی.
- واسه خروجی VCD توی پنجرهء Export نباید Windoes Media رو انتخاب کنی. بلکه باید گزینهء Video CD فعال باشه.
- واسه ساخت DVD هم اگه بخوای گزینهء Folder فعال باشه (یعنی به صورت VOB توی یه فولدر بریزه) و یا اگر ISO بخوای بسازی (یعنی یه DVD Image) باید جایی آدرس بدی که فضای خالی داشته باشه. اگر هم بخوای مستقیماً روی دیسک رایت کنی باید از گزینهء disk استفاده کنی.

تا جایی که یادمه بعضی از نسخه های پریمیر پرو 2 توی رایت DVD مشکل داشتن.

التماس دعا
یا علی

sepehry7

New Member
متوجه هستم ولی مشکل این نیست

با سلام و تشکر جناب مدیر میخواستم بگم من خودم این چیزا رو میدونم ولی متاسفانه توی انتخاب گزینه های رندر اصلا گزینه ای با نام Video cd وجود نداره که قابل انتخاب باشه و در مورد dvd هم همونجور که تو عکس نشون دادم من گزینه فولدر رو انتخاب کرده بودم و فضای خالی هم بود ولی گزینه burn فعال نمیشه مشکل اینجاست حالا اگه بازم نمیدونین تا باز براتون عکس بگیرم. :-?

gigamax

کاربر متخصص جلوه های ویژه
من شخصا خروجی بسیار با کیفیت از کار در قالب dvd یا vcd تهیه می کنم و با نرم افزارهای ساخت dvd رایتشون می کنم ...
شما هم می تونی از این راه استفاده کنی

Member
خب برای من که سوات حسابی از پریمایر ندارم : کنترل + ام رو میزنم مووی که کامل رندر شد در اومد میندازم توی power director یا video stodio هم اندازه سی دی تیکه تیکه اش میکنم و هم فرمت وی سی دی میزنمش :D

جدیدترین ارسال ها

بالا