مشکل تمپلت خروج از انجمن !

sina1808

Member
سلام به همه اساتيد
من انجمن سايتم رو به آخرين نسخه ارتقا دادم :)
الان تنها مشکلي که وجود داره اينه که هنگامي که کاربر از فروم خارج ميشه و با اين پيغام موجه ميشه :

وضعيت سيستم
تمام فايلهاي کوکي پاک شده اند !
بازگشت به آخرين صفحه اي که قبل از خروج در آن بوده ام
بازگشت به صفحه اصلي انجمن

لينک هاي :

بازگشت به آخرين صفحه اي که قبل از خروج در آن بوده ام
بازگشت به صفحه اصلي انجمن

خراب هستن و آدرسشون به ترتيب بصورت :

http://forum.p30world.com/$url
http://forum.p30world.com/$vboptions[forumhome].php?$session[sessionurl]

هست
چطوري ميتونم مشکل رو حل کنم و براي حل مشکل بايد سراغ کدوم تمپلت برم ؟
ممنون ميشم رهنمايي کنيد

ممنون

IranPardakht

Well-Known Member
نسخه ی قبل این upgrade شما چند بوده؟

چون تابع مربوط به home و آخرین صفحه از 3.6.2 عوض شده و باید نسخه ی استایل فارسی تون رو بروز کنید.

phrase : cookieclear

رو باید به حالت پیشفرض در بیارید تا اول مشکل آدرس دهی حل بشه و بعد تغییرات دلخواه مانند فارسی سازی و غیره رو انجام بدین.

درضمن اون دکمه های فارسی رو هم بدون اجازه از Vbfarsi.com کپی نکنید! خوبه که زیر سایت نوشته شده هرگونه کپی برداری ممنوع است :) (خواهشا نیا بگو خودم ساختم!) و در اولین فرصت از روی سایت حذف کنید.

موفق باشید.

sina1808

Member
سلام ...
نسخه قبلي 3.05 بود
الان هم دارم از تمپلت اصلي + زبان فارسي استفاده ميکنم و انجمن هم به کل راست چين شده و اصلا به تمپلتش دست نزدم !
در واقع داره با تمپلت اصلي خودش کار ميکنه

الان اين phrase : cookieclear رو چطوري بايد به حالت پيش فرض در بيارم ؟
بيشتر راهنمايي ميکنيد ؟

به زودي تمپلت رو عوض ميکنم و از دکمه هاي تمپلت جديد استفاده خواهم کرد :)
محض اطلاع هم عرض کنم که دکمه ها رو يکي از کاربران دادن و نميدونم از کجا آورده - هر چند فارسي کردنشون هم کار سختي نيست

IranPardakht

Well-Known Member
آره کار سختی نیس. اما احترام به اون جمله بوده که دوست شما توجه نکرده.

استایل چه فارسی چه انگلیسی باید بروز بشه. حتما پس از upgrade باید به بخش update counters (گزینه ی آخر در admincp ) مراجعه کنید و تمام اون عملیات هارو انجام بدین.

پس ازهر upgrade وقتی فایلهای php بروز شده رو آپلود می کنید نحوه عملکرد انجمن برطبق اون توابع انجام میشه و استایل که این میون نقش واسطه اجرایی رو داره باید مطابق با اون عملگرها وظیفه خودش رو انجام بده.

درضمن چون شما از 3.5.0 آپگرید کردید چندین مورد دیگه هم باید تغییر کلی بدین که مهم هم هستند.
بهترین روش هم اینه که Change log نسخه ها رو از زمانی که 3.5.0 به بالا ارائه شده (تاپیک مربوط به اطلاعیه مدیر Vbulletin.com که میاد اعلام میکنه این تغییرات از نسخه های قبلی تا جدید در قالبها اعمال شده) نگاه کنید و دونه دونه اونها رو روی قالب جدید (قالب جدید فارسی) پیاده کنید.

یادتون باشه وقتی از هر نسخه به نسخه ی جدید upgrade می کنید حتماً باید استایل فارسی هم بروز بشه.

جدیدترین ارسال ها

بالا