مشکل تصویر با کارت گرافیک ati hd4850 HIS

imanpod

New Member
دوستان من یه مشکلی پیدا کردم نمیدونم سخت افزاریه یا مربوط به درایور کارت گرافیکمه . لطفا کمکم کنید .
تصویر ویندوزم مثل عکسی که پایین گذاشتم دون دون شده . موقع بال اومدن سیستم هم همینجوریه . آرم
مادربوردم که میاد صفحه دون دونه . مدل کارت گرافیکم هم HIS ICQ4 ATI HD4850 هست و مشکل حرارتی
نداره . دماش همیشه زیر 75 هست .(حتی تو بار زیاد) . به نظر شما مشکل از چیه ؟ (بایوس کارت گرافیک ،
یا درایور یا سخت افزاریه ) درایورشو عوض کردم درست نشد . تو بازیها هم تصویز رو غیر قابل دیدن نشون میده .
عکس زیر رو ببینید :
98409453131851674138.jpg

Mj

Well-Known Member
دوسته من عکست درست لینک نشده لطفا پیوست کن همینجا
شما ویندوز هم عوض کردی؟

imanpod

New Member
دوستان من یه مشکلی پیدا کردم نمیدونم سخت افزاریه یا مربوط به درایور کارت گرافیکمه . لطفا کمکم کنید .
تصویر ویندوزم مثل عکسی که پایین گذاشتم دون دون شده . موقع بال اومدن سیستم هم همینجوریه . آرم
مادربوردم که میاد صفحه دون دونه . مدل کارت گرافیکم هم HIS ICQ4 ATI HD4850 هست و مشکل حرارتی
نداره . دماش همیشه زیر 75 هست .(حتی تو بار زیاد) . به نظر شما مشکل از چیه ؟ (بایوس کارت گرافیک ،
یا درایور یا سخت افزاریه ) درایورشو عوض کردم درست نشد . تو بازیها هم تصویز رو غیر قابل دیدن نشون میده .
عکس زیر رو ببینید :
98409453131851674138.jpg
با تشکر از تمام دوستانی که کمک کردن . مشکلم حل شد .
N_aggressive%20%284%29.gif
برای اطمینان یه مانیتور دیگه به سیستمم وصل
کردم (مانیتور خودم 1931bw+ سامسونگ بود . مانیتوری که روش تست کردم 20 اینچ lg بود . مدلش یادم نیست)
در کمال تعجب تصویرم درست شد . بعد از این روی مانیتور تستی lg بازی fallout 3 رو باز کردم . چند دقیقه ای درست
بود که یهو تصویر مانیتور lg هم همونطوری شد . این جا بود که فهمیدم مشکل از بازی هست . در مرحله ی بعدی
بازی fallout 3 رو uninstall کردم و دوباره مانیتور سامسونگ خودم رو وصل کردم . با اینکه بازی رو پاک کرده بودم ،
باز هم مشکل پا بر جا بود . در اینجا درایور نرم افزاری مانیتورم رو هم از device manager uninstall کردم و سیستم
رو ریستارت کردم و مشکلم حل شد . گفتم گزارش بدم شاید اندکی هم به تجربیات دوستان اضافه بشه . باز هم
از همه تشکر میکنم .
N_aggressive%20%284%29.gif

جدیدترین ارسال ها

بالا