baran17862
Member
با سلام خدمت دوستان....
من مشکل بهم ریختگی فونت در mysql دارم .بعد از این که فایل sql را داخل دیتابیس آپلود میکنم داخل خود mysql و مرورگر فونتها یا به صورت علامت سوال ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نمایش داده میشه و یا به شکل بهم ریخته ... '?±UÜ?Ø ?∑?®UÇ UæUåUà
توی اینترنتت خیلی گشتم و از راههایی که دوستان به هم پیشنهاد داده بودن استفاده کردم و لی به هیچ نتیجه ای نرسیدم
mysql_query("set names utf8");
utf8_persian_ci
دوتا خط بالایی هم کمکم نکرد.
به این نتیجه رسیدم که فایل SQL را بذارم تا دوستان فایل را ببینند و راهنمایی کنند
ممنون میشم کمک کنید
=========================================================================================
یه سوال دیگه هم دارم
من میخوام یه فرم بسازم که باهاش عکس آپلود کنم که فایل ها را داخل یه شاخه خاص بریزه و آدرس فایل در mysql ذخیره بشه که با استفاده از همون آدرس عکس همزمان در همون صفحه نمایش داده بشه... مثلا یه چیزی مثل سایت سازمان سنجش که تا عکس را آپلود میکنی نمایش میده....
اوکی؟
خب حالا دوستان پیشنهاد میدن چکار کنم ؟
آیا کسی اسکریپت آماده یا چیزی تو همون مایه ها سراغ داره ؟
اگر بخوام عکس داخل mysql ذخیره بشه باید چکار کنم ؟
=========================================================================================
پیشاپیش از همه تشکر میکنم
شرمنده . من تازه کار هستم و نابلد. اگر زیاد حرف زدم شرمنده
فایل SQL را هم پیوست میذارم
من مشکل بهم ریختگی فونت در mysql دارم .بعد از این که فایل sql را داخل دیتابیس آپلود میکنم داخل خود mysql و مرورگر فونتها یا به صورت علامت سوال ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نمایش داده میشه و یا به شکل بهم ریخته ... '?±UÜ?Ø ?∑?®UÇ UæUåUà
توی اینترنتت خیلی گشتم و از راههایی که دوستان به هم پیشنهاد داده بودن استفاده کردم و لی به هیچ نتیجه ای نرسیدم
mysql_query("set names utf8");
utf8_persian_ci
دوتا خط بالایی هم کمکم نکرد.
به این نتیجه رسیدم که فایل SQL را بذارم تا دوستان فایل را ببینند و راهنمایی کنند
ممنون میشم کمک کنید
یه سوال دیگه هم دارم
من میخوام یه فرم بسازم که باهاش عکس آپلود کنم که فایل ها را داخل یه شاخه خاص بریزه و آدرس فایل در mysql ذخیره بشه که با استفاده از همون آدرس عکس همزمان در همون صفحه نمایش داده بشه... مثلا یه چیزی مثل سایت سازمان سنجش که تا عکس را آپلود میکنی نمایش میده....
اوکی؟
خب حالا دوستان پیشنهاد میدن چکار کنم ؟
آیا کسی اسکریپت آماده یا چیزی تو همون مایه ها سراغ داره ؟
اگر بخوام عکس داخل mysql ذخیره بشه باید چکار کنم ؟
پیشاپیش از همه تشکر میکنم
شرمنده . من تازه کار هستم و نابلد. اگر زیاد حرف زدم شرمنده
فایل SQL را هم پیوست میذارم