مشکل بسیار جدی در فارسی ساز

skh_med

Member
با سلام

من دچار یه مشکل اساسی شدم . من توی برنامه فارسی ساز مریم یا هر برنامه فارسی ساز دیگه می نویسم و پیست می کنم توی برنامه ای که می خوام باشه کامل نمی نویسه و یه عدد 2/1 اولش می نویسه . مثل پایین :
½کارگا

لطفا راهنماییم کنین . خیلی مهمه .

Parham

Well-Known Member
دوست عزیز اولا این موضوع ربطی‌ به این انجمن نداره و شما باید در انجمن نرم افزار مطرح می‌ کردید و دوما قبل از پرسش و ایجاد تاپیک جستجو کنید ...

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
دوست عزیز شما قبل از پیست کردن متنت ابزار Text رو انتخاب میکنی؟ یا همینطوری بدون انتخاب این ابزار پیست میکنی؟

یادت باشه قبل از پیست کردن حتما این ابزار رو انتخاب کن و یکبار رو صفحه کلیک کن و بعد پیست کن. بعدشم این که باید فونتی که هنگام پیست کردن انتخاب کردی با فونت متنی که از اول تایپ کردی یکی باشه.

mjan53

Member
نه سارا خانم احتياجي نيست فونتا يكي باشه مشكلي نبايد ايجاد كنه

mostafa_az

Well-Known Member
انجمن رو درست انتخاب کردین . چون فکر میکنم این مسائل به فتوشاپ هم ربط داشته بشه .
اما در مورد سوالتون نمیدونم چی بگم . اگه اون یک دوم کاراکتر هستش که میتونین پاکش کنین که .

مخلصیم
مصطفی

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
mjan به این موضوع هم میتونه ربط داشته باشه. البته نمیدونم مشکل این دوستمون از همین باشه یا نه ولی در کل برای تایپ کردن و وارد کردن یک متن از یک فارسی ساز به محیطهای دیگه باید حتما ابزار Text انتخاب شده باشه و بعد عمل پیست کردن انجام بشه.

mamut

Member
منم این مشکل رو دارم ولی نه به این شکل مثلا توی مریم تایپ می کنم ارض ولی وقتی ÷یستش می کنم توی فتوشاپ به جای (ض) از حروف لاتین می زاره منم راهنمایی کنید ممنون می شم.

جدیدترین ارسال ها

بالا