مشکل برای یوزر ادمین و مدیر کردن کاربران

irmetal

Member
سلام.
من یوزرم ادمینه ولی نمی تونم هیچ پستی رو به جز پستهای خودم ویرایش کنم.همچنین یوزرم ادمینه ولی قرمز رنگ نیست!
در ضمن در بخش کنترل پنل وقتی می خوام یک یوزر رو ادیت کنم و مدیرش کنم و یا... این پیغام رو میده:
This user's primary usergroup is also listed as a secondary group for this user. Please change the primary group or remove the secondary group.

لطفا من رو راهنمایی کنید.
با تشکرو

mnz2002

Member
irmetal گفت:
سلام.
من یوزرم ادمینه ولی نمی تونم هیچ پستی رو به جز پستهای خودم ویرایش کنم.همچنین یوزرم ادمینه ولی قرمز رنگ نیست!
در ضمن در بخش کنترل پنل وقتی می خوام یک یوزر رو ادیت کنم و مدیرش کنم و یا... این پیغام رو میده:
This user's primary usergroup is also listed as a secondary group for this user. Please change the primary group or remove the secondary group.

لطفا من رو راهنمایی کنید.
با تشکرو

فکر کنم شما برای این یوزر که میخواهید تغییر بدید یه گروه ثانویه قبلا براش تعیین کردید کلا یورز عادی بکنید این یوزر و و بعد ببینید مشکلی داره یا نه
شما ممکنه سوپر ادمین نباشی
سوپر ادمین اختیاراتش زیاده
سوپر ادمین اولین نفر هست برای اضافه کردن سوپر ادمین باید فایل config.php را ادیت کنید و در اواخر صفحه که نوشته سوپر ادمین و عدد 1 هست عددی که یوزر شما میشه رو اضافه کنید به این صورت "1,233" مثال اینجا مثلا شماره شما 233 هستش

رنگ ادمین و سایر گروه ها مثل مدیر
شما باید بروید تو قسمت تنظیمات گروه کاربری اونجا با کد html رنگ مورد نظرتون رو اضافه کنید الان اینجا کد دم دستم نیست تا نمونه بگم

جدیدترین ارسال ها

بالا