مشکل با xml در پوشه fscommand

سلام دوستان من یک برنامه گالری عکس درست کردم با xmlحال تبدیل به exe کردم در برنامه ام و در پوشه fscommand قرار دادم ....وقتی برنامه اصلی رو اجرا می کنم و گزینه "گالری عکس "رو کلیلک می کنم برنامه exeگالری عکس رو باز میکنه ولی هیچ کردم از فایل ها رو باز نمی کنه فکر کنم ادرس هاش بهم میریزه ......باید چه جوری به عکس هام در داخل پوشه fscommand ادرس بدم ؟؟؟؟تو انجمن خیلی سرچ زدم ولی چیزی پیدا نکردم ممنون دوستان

akherat

مدیر انجمن
دقیقا متوجه نشدم چی گفتی
اما
شما آدرس عکس ها رو تو فایل bat بده و فایل bat رو اجرا کن

آدرس ها حتما ریلیتیو هست دیگه

سلام...ولی منظورم این بود ...یک گالری عکس دارم که با استفاده از یک فابل xml فایل ها رو از داخل یک پوشه می خونه(عکس ها داخل پوشه هست)حالا من فایل swf گالری عکس رو exe کردم و در برنامه ام استفاده می کنم....وقتی از طریق برنامه اصلی روی گالری عکس کلیک میکنم دیگه عکس ها لود نمیشه ..انگار ادرس فایل ها رو پیدا نمی کنه ....ولی از خود پوشه fscommand خود برنامه گالری عکس رو کلیک میکنم عکس ها میاد .....حالا باید چی کار کنم؟؟از طریق فایل bat چطوری؟

سلام دوست عزیز ....من اواع واقسام ادرس دهی رو تست کردم نشده.....این رو هم دفعه اول تست کردم نشد...مصعولین رسیدگی کنند

سلام دوستان ..من نتونستم مشکل رو حل کنم ولی از یک راه دیگه رفته ام اونم اینکه گالری عکس رو بصورت swf تو کار اصلی لود کردم و جواب داد....مثل اسنکه با exe نمیشه !!!!!

++Hadi++

Active Member
توی امضام که زیر پستمه یه آموزش در مورد اجرای فایل های exe یا فایل bat هست.(لینک های مهم)

جدیدترین ارسال ها

بالا