مشکل با space در پارامتر

imez08

New Member
سلام.
وقتی در جاوااسکریپت پارامتر function ای که می خوام فراخوانیش کنم دارای space هست --این پارامتر با php ایجاد میشه -- اون function فراخوانی نمیشه .چطور می تونم این space رو به چیزی تبدیل کنم -- با تابع php یا javascript --که تابع فراخوانی شده بتونه پارامترو بگیره و بتونه دوباره به space اون رو تبدیل کنه-این قسمت با javascript باشه بهتره--
ممنونم.

hhhhaaaa

Member
سلام دوست عزیز

لطفا از زدن تاپیک تکراری خودداری کنین چون خلاف قوانین انجمن هست !

با تشکر :rose:

imez08

New Member
سلام دوست عزیز

لطفا از زدن تاپیک تکراری خودداری کنین چون خلاف قوانین انجمن هست !

با تشکر :rose:
شما هم لطف کنید از فرستادن اسپم خودداری کنید. منوبگو خوشحال شدم که یکی جوابم رو داده و تعداد پاسخ ها 1 شده. اگه منظورت اینه که چرا پستمو توی دو جا گذاشتم خوب اول به اشتباه توی کلاینت ساید تاپیک ایجاد کردم و بعد که فهمیدم که می تونستم توی بخش جاوااسکریپت برم کاری از دستم بر نمیومد- حذف پست رو گزینشو پیدا نکردم- شما هم تا اون جایی که من دیدم - عضو فروم - هستی و نه مسئولش . و این که نگران نباشبه موقعش یکی میاد درستش می کنه.

در هر صورت یکی از راه هایی که به ذهن خودم میرسه اینه که space رو با همون توابع replace به + یا هر کاراکتر دیگه ای تبدیل کنم و توی تابع دوباره به space تبدیل کنم که البته راه حل اصولی نیست. شاید خود پارامتر + رو داشته باشه.

آخرین ویرایش:

hhhhaaaa

Member
قانون شماره 15) از نوشتن يك سوال و يا يك نامه در انجمنهاي مختلف خودداري كنيد. طبق قانون شماره 10 انجمن مناسب و مربوط به موضوع نامه خود را انتخاب كنيد و فقط در آن انجمن نامه خود را ارسال كنيد.

پس باید صبر میکردین تا یکی از مدیران تاپیک رو به بخش درستش انتقال بدن !

جدیدترین ارسال ها

بالا