مشکل با sort

M_cover

Member
با سلام و درود
دوستان من یک مشکل در sort کردن آرایه ها دارم نمی دان اشکال از این حلقه foreach یا شیوه کد نویسی من اشتباه است فرم کلی دستور برنامه من به این شکل است که اول توسط حلقه خط ها از یک فایل دارای جداگر | بارگذاری می شود و سپس اطلاعات را پردازش های مختلفی روش انجام می دهم اما نمی دانم چرا تابع sort کاری انجام نمی دهد
شکل برنامه :
PHP:
foreach ($readbase as $kc=>$line) {
list ($IPReport,$TimeReport,$PS)=explode('|', trim($line));
$IPReport=array($kc=>$IPReport);
$TimeReport=array($kc=>$TimeReport);
$PS=array($kc=>$PS);
krsort($IPReport);
}
Print_r($IPReport);

با تشکر

Masoud1365

مدیر انجمن
این متغیر IPReport که طبیعتا نباید بیشتر از یک مقدار بگیره ! چیو میخوا سورت کنی ؟

M_cover

Member
این متغیر IPReport که طبیعتا نباید بیشتر از یک مقدار بگیره ! چیو میخوا سورت کنی ؟
این متغییر مجموعه از آی پی کاربران است که از یک فایل بارگذاری می شود متغییر readbase آدرس آن فایل است که اطلاعات را خط به خط در حلقه می خواند و حالا پردازش هایی روش انجام می دهیم و به صورت تیبل در میاوریم ما مثلا می خواهیم بر حسب هر کدام از متغییر ها یی که explode شده اند بر فرض مثال آی پی سورت کنیم با توضیحات کامل ذکر شد امیدوارم مفهوم را رسونده باشم :دی

Masoud1365

مدیر انجمن
شما وقتی دستور زیر رو اجرا کنی چی چاپ میشه ؟
PHP:
echo '<PRE>';
Print_r($IPReport);
echo '</PRE>';

M_cover

Member
شما وقتی دستور زیر رو اجرا کنی چی چاپ میشه ؟
همون مقادیری که توی فایل ذخیره شده به صورت خط به خط چاپ می شه (البته به صورت آرایه ) اما krsort نمی شه یعنی طبق که باید از آخر به اول چاپ کند انجام نمی شود

آخرین ویرایش:

M_cover

Member
داش فکر کنم خودم مشکل را پیدا کردم اما راه حل را نمی دانم
فکر می کنم مشکل از طبقه بندی آرایه ها است ببین الان من زمانی که از فایل به صورت آرایه می خوانم آرایه ها جداگونه میاد
PHP:
Array
(
    [0] => 127.0.0.1
)

Array
(
    [1] => 127.0.0.2
)

Array
(
    [2] => 127.0.0.3
)
اما زمانی که با استفاده از تابع ثابت آرایه گیری می کنم مثلا
PHP:
$IPReport = array ('127.0.0.1','127.0.0.2','127.0.0.3');
توی یک آرایه همه را تعریف می کنه
PHP:
Array
(
    [0] => 127.0.0.1
    [1] => 127.0.0.2
    [2] => 127.0.0.3
)
من گمان می کنم مشکل این است که برنامه نمی تونه sort کنه اما راه حلشو نمی دانم چند بار آمدم با implode کاراکتر , به برنامه اضافه کنم اما متغییر ها بهم می ریختند و تابع را نمی شناخت به نظرت راه حل دیگر وجود دارد که باعث ایجاد مشکل در حلقه و متغییر ها نشود و بتونم آرایه را به صورت یکی تعریف کنم ...؟

:rose:

Masoud1365

مدیر انجمن
همون مقادیری که توی فایل ذخیره شده به صورت خط به خط چاپ می شه (البته به صورت آرایه ) اما krsort نمی شه یعنی طبق که باید از آخر به اول چاپ کند انجام نمی شود

خسته نباشی ! منظورم این بود که اینجا بنویس ببینم آرایت مشکل داره یا نه ! :green:

M_cover

Member
خسته نباشی ! منظورم این بود که اینجا بنویس ببینم آرایت مشکل داره یا نه ! :green:
:green:من توی پست قبلی که کامل آرایه را نوشتم ....
آرایه ها که الان چاپ می شود
PHP:
Array
(
    [0] => 127.0.0.1
)

Array
(
    [1] => 127.0.0.2
)

Array
(
    [2] => 127.0.0.3
)  
.
.
.

خودم مشکل پیدا پیدا کردم توی پست قبلی نوشتم که راه حلشو نمی دانم
مشکل کاراکتر , است که چندگانگی در آرایه به وجود میاره ....
داش آدمو می کشی تا راه حل بدی :دی :green::green::green:

Masoud1365

مدیر انجمن
آخه نمیشه هچنین چیزی که !
کدت رو واسم بفرست !
( مشکل از همون تابع لیست هست که استفاده کردی ! اما با این کدت این خروجی رو نباید بگیری !)

M_cover

Member
آخه نمیشه هچنین چیزی که !
کدت رو واسم بفرست !
( مشکل از همون تابع لیست هست که استفاده کردی ! اما با این کدت این خروجی رو نباید بگیری !)
ای کلک بگو می خواهی از کد من استفاده کنی :lol::lol:
من که کد برایت ارسال کرده بودم .... کامل ارسال شد ...
با تشکر:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا