سلام کسی میدونه چطوری میتونم محتوی مورد نظرم را استخراج کنم؟ <div id="test"> ... محتوا ... </div>
میلاد Member Aug 12, 2007 #1 سلام کسی میدونه چطوری میتونم محتوی مورد نظرم را استخراج کنم؟ HTML: <div id="test"> ... محتوا ... </div>
سلام کسی میدونه چطوری میتونم محتوی مورد نظرم را استخراج کنم؟ HTML: <div id="test"> ... محتوا ... </div>
tabib_m Member Aug 12, 2007 #2 اگر جستجو میکردی پیدا میکردی: کد: document.getElementById('test').innerHTML
میلاد Member Aug 12, 2007 #3 عزیز من عنوان تاپیکو بخون! گفتم regex میخوام، این کدی که دادم داخل یه متغیره!
mazoolagh Active Member Aug 12, 2007 #4 عزیز من شما هم پست ایشون رو با دقت بخون! هنوز یک هفته نیست پاسخ داده شده - دقیقا" با همین موضوع! پس اول جستجو.
عزیز من شما هم پست ایشون رو با دقت بخون! هنوز یک هفته نیست پاسخ داده شده - دقیقا" با همین موضوع! پس اول جستجو.
میلاد Member Aug 12, 2007 #5 ببین من محتوای یه صفحه را بوسیله آجاکس لود کردم خوب؟ حالا این محتوا داخل یه متغیره، خوب؟ حالا میخوام قسمتی از این محتوا را بوسیله regex در صفحه نمایش بدم! اوکی؟
ببین من محتوای یه صفحه را بوسیله آجاکس لود کردم خوب؟ حالا این محتوا داخل یه متغیره، خوب؟ حالا میخوام قسمتی از این محتوا را بوسیله regex در صفحه نمایش بدم! اوکی؟
tabib_m Member Aug 13, 2007 #6 حالا میخوام قسمتی از این محتوا را بوسیله regex در صفحه نمایش بدم! اوکی؟ کلیک کنید تا باز شود... خوب اون قسمتی از محتوا رو که میگی، یه قاعده ای رو باید رعایت کرده باشه که بشه به وسیله ی برنامه جداش کرد! مثلا ممکنه اولش دو تا عدد باشه ، بعد دو تا حرف و بعد هم دو تا علامت @ ... یه قاعده ای باید بدی ، تا بشه جداش کرد... موفق باشید
حالا میخوام قسمتی از این محتوا را بوسیله regex در صفحه نمایش بدم! اوکی؟ کلیک کنید تا باز شود... خوب اون قسمتی از محتوا رو که میگی، یه قاعده ای رو باید رعایت کرده باشه که بشه به وسیله ی برنامه جداش کرد! مثلا ممکنه اولش دو تا عدد باشه ، بعد دو تا حرف و بعد هم دو تا علامت @ ... یه قاعده ای باید بدی ، تا بشه جداش کرد... موفق باشید