مشکل با parsiFlash در Flash CS4

سلام. این اولین پست منه توی انجمن.
نمیدونم چرا کامپوننت ParsiFlash توی فلش CS4 جواب نمیده. کسی علتشو میدونه؟
ممنون.

Mr. LonelY

کاربر فعال
سلام. این اولین پست منه توی انجمن.
نمیدونم چرا کامپوننت ParsiFlash توی فلش CS4 جواب نمیده. کسی علتشو میدونه؟
ممنون.

اول اینکه خوش اومدی
دوم اینکه اگه سوالی راجعبه کامپوننت داشتی، کامپوننت خواستی، کامپوننت میخوای بزاری، برو تو پست زیر

http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=129293

جواب سوالت هم توش هست

BioDread

Banned
دوست من
parsiflash یکی از بهترین ها هست
فارسی استایل هم همین طور

شما بسته به نیاز خودتون میتونید ازش استفاده کنید

پارسی فلش برای as2 هست و فارسی استایل برای as3

در مورد اجرا نشدنش بهتره خوده سازندش توضیح بده

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

FS براي AS2 هم گذاشته شده !

و به صورت پنل در انجمن براي دانلود گذاشته شده . به پست اول تاپيك FarsiStyle مراجعه كنيد

موفق باشيد

بابت توضیحات ممنون. اما جالبه که سایت فارسی استایل دیگه توی اینترنت وجود نداره!

arashtavoosi

Active Member
پارسی فلش تو flash cs4 beta نصب نمی شه علتش هم نمی دونم شایدflash مشکل داشته اون موقع. ولی روی cs4 نسخه نهایی نصب میشه و کار می کنه. نسخه جدیدش هم تقریباً آمادس که مطعنناً روی تمام نسخه ها کار می کنه ولی بعلت مشغله کاری چند ماه همونجوری مونده.

amird

خبرگان انجمن فلش
بابت توضیحات ممنون. اما جالبه که سایت فارسی استایل دیگه توی اینترنت وجود نداره!

سایتش ممکن وجود نداشته باشه ولی تاپیکش + صاحبش (مرتضی) که هنوز وجود دارن .
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=124631
من با 2 تاش کار کردم ولی این فارسی استایل یه چیز دیگست

موفق باشی

arjmand200

Member
این سوال فکر کنم برای چندمین بار که میپرسن و کسی هم جواب نمیده با اینکه اصلا یه چیزه خیلی ساده ایی و اصلا ربطی هم به خود اون کامپوننت نداره (اصولا به نظر من این کامپوننت یه چیز کاملا بی مصرفیه :d)
ولی میخوام یه توضیحی بدم تا مشکل همه حل بشه
adobe extention manager cs4 یه مشکلی که داره و فکر میکنم هم به احتمال زیاد به خاطر اشتباه تشخیص دادن مسیر نصب با زبان سیستم هست باعث میشه کهکامپوننتها رو به یه فولدر اشتباه نصب کنه که این مشکل در همه کامپونتها هستش و ربطی به یه کامپوننت هم نداره حتی تو خود adobe textlayout
برای اینکه هر کامپوننتی رو که نصب میکنین درست در فلش دیده بشه باید برین به این مسیر و فولدر  Configuration در این مسیر کپی کنین همین ، مشکل کامل حل میشه :

C:\Documents and Settings\USER NAME\Local Settings\Application Data\Adobe\Flash CS4\NIL​

USER NAME: اسم یوزر کاربریتونه

و به این مسیر کپی کنین همین :

C:\Documents and Settings\USER NAME\Local Settings\Application Data\Adobe\Flash CS4\en​

آخرین ویرایش:
این سوال فکر کنم برای چندمین بار که میپرسن و کسی هم جواب نمیده با اینکه اصلا یه چیزه خیلی ساده ایی و اصلا ربطی هم به خود اون کامپوننت نداره (اصولا به نظر من این کامپوننت یه چیز کاملا بی مصرفیه :d)
ولی میخوام یه توضیحی بدم تا مشکل همه حل بشه
adobe extention manager cs4 یه مشکلی که داره و فکر میکنم هم به احتمال زیاد به خاطر اشتباه تشخیص دادن مسیر نصب با زبان سیستم هست باعث میشه کهکامپوننتها رو به یه فولدر اشتباه نصب کنه که این مشکل در همه کامپونتها هستش و ربطی به یه کامپوننت هم نداره حتی تو خود adobe textlayout
برای اینکه هر کامپوننتی رو که نصب میکنین درست در فلش دیده بشه باید برین به این مسیر و فولدر configuration در این مسیر کپی کنین همین ، مشکل کامل حل میشه :

c:\documents and settings\user name\local settings\application data\adobe\flash cs4\nil​

user name: اسم یوزر کاربریتونه

و به این مسیر کپی کنین همین :

c:\documents and settings\user name\local settings\application data\adobe\flash cs4\en​

این کار، جزء اولین کارهایی بود که انجام دادم اما فایده نداشت.

جدیدترین ارسال ها

بالا