مشکل با md5 در سیستم لاگین

vahid_3d

Active Member
سلام
من اومدم از آموزش ساخت لاگین از تو یکی از همین تاپیک های این انجمن استفاده کردم و خوب هم کار می کنه. فقط رمز هایی که توسط MD5 رمز گذاری شده اند رو نمی تونه بخونه.
کد اون قسمت :
PHP:
$sql = "SELECT * FROM `$db_table` WHERE `$db_rowofuser` = '".$username."' AND `$db_rowofpass` = '".md5($password)."'" or die(mysql_error());

می خوام بدونم چطور می شه این مشکل رو برطرف کرد؟

P.H.P

Member
سلام

md5 رو نمیتونی هک کنی

معمولا برای هک کردنش هم میان با password dictionary برابری میکنند که شاید در صورتی که برابر بود رشته رو از dictionary نمایش بده

اگه یه رشته با پسورد md5 کنی این امکان در صورتی به وجود میاد که اون رشته رو کاربری که میخواد هک کنه داشته باشه

میتونی به جای تابع md5 از توابع دیگه که امکان کد و دیکد دارن استفاده کنی

یا اینکه یه اینکدر/دیکدر کوچیک با پی اچ پی برای خودت بنونیسی

موفق

vahid_3d

Active Member
نه منظور هک نبود. خب این مشکلم رفع شد. ولی یه مشکل تو انتقال صفحه دارم، که ممنون می شم کمک کنید :
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /.../lang-fa.php:1) in /.../login.php on line 26

P.H.P

Member
نه منظور هک نبود. خب این مشکلم رفع شد. ولی یه مشکل تو انتقال صفحه دارم، که ممنون می شم کمک کنید :
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /.../lang-fa.php:1) in /.../login.php on line 26

منظور از هک برگشت رشته بود

برای این خطا هم از کد زیر بعد از شروع تگ php استفاده کنید

PHP:
ob_start();

موفق

RainDigital

Member
این ارور موفقی پیش میاد که قبل از تابع header و session و از این دست تابع ها که به مرورگر هدر ارسال می‌کنند، خروجی HTML داده باشید. برای همین Session_start() همیشه باید اول فایل قرار بگیره. چون کوکی PHP sessid رو ارسال می کنه.

P.H.P

Member
این ارور موفقی پیش میاد که قبل از تابع header و session و از این دست تابع ها که به مرورگر هدر ارسال می‌کنند، خروجی HTML داده باشید. برای همین Session_start() همیشه باید اول فایل قرار بگیره. چون کوکی PHP sessid رو ارسال می کنه.

این خطا مربوط به output buffer هستش، ربطی به session و session start نداره

هنگامی رخ میده که برنامه نتونه header رو فراخوانی کنه

اینی که شما گفتید مربوط به خطای زیر میشه:

کد:
Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent

موفق

vahid_3d

Active Member
منظور از هک برگشت رشته بود

برای این خطا هم از کد زیر بعد از شروع تگ php استفاده کنید

کد php:
Ob_start();
موفق
ببخشید با این اصطلاح ها آشنا نیستم.
کد ob_start() خوب کار می کنه ولی می شه یکم در مورد این کد توضیح بدین؟

آخرین ویرایش:

P.H.P

Member
تابع ob start بافر خروجی رو فعال میکنه

کد:
http://php.net/manual/en/function.ob-start.php

جدیدترین ارسال ها

بالا