مشکل با hibernate؟؟؟؟!!!

SajadCG

کاربر فعال
سلام.:neutral:

من وقتی کامپیوترم را hibernate می کنم با زدن کلیدی از روی کیبرد روشن میشه!!!در صورتی که نمی خوام این اتفاق بیفته و فقط بشه با زدن دکمه کیس این اتفاق بیوفته.
درضمن قبلا این مشکل را نداشتم و از وقتی که یک کارت گرافیک 450 nvidia خریدم این مشکل برام به وجود امد.
برای رفع این مشکل چیکار کنم؟؟؟؟
مرسیــــ:rose:

the_king

مدیرکل انجمن
سلام.:neutral:

من وقتی کامپیوترم را hibernate می کنم با زدن کلیدی از روی کیبرد روشن میشه!!!در صورتی که نمی خوام این اتفاق بیفته و فقط بشه با زدن دکمه کیس این اتفاق بیوفته.
درضمن قبلا این مشکل را نداشتم و از وقتی که یک کارت گرافیک 450 nvidia خریدم این مشکل برام به وجود امد.
برای رفع این مشکل چیکار کنم؟؟؟؟
مرسیــــ:rose:

ترکیب کلیدی کلید ویندوز + کلید R را فشار دهید و در پنجره Run عبارت cmd را نوشته و OK نمایید.
در پنجره Command Prompt فرمان زیر را نوشته و کلید Enter را فشار دهید :
کد:
POWERCFG -DEVICEQUERY WAKE_ARMED

فرمان بالا لیستی از سخت افزار هایی رو نشون میده (در هر سطر یک سخت افزار) که اجازه دارند که کامپیوتر شما
رو از حداقل یک حالت Sleep خارج کنند.
احتمالا اسم سخت افزار Keyboard شما در این لیست هست، اسم اون سخت افزار رو در فرمان زیر بجای عبارت
devicename نوشته (اون دو تا کاراکتر " در دو طرف اسم باقی بمانند) و با کلید Enter اجرا کنید :
کد:
POWERCFG -DEVICEDISABLEWAKE "devicename"

اگر در پیدا کردن سخت افزار مورد نظر مشکل دارید یکبار کامپیوتر رو با همان Keyboard از حالت Wake خارج کرده
و سپس فرمان زیر را امتحان کنید :
کد:
POWERCFG -LASTWAKE
فرمان بالا مشخص می کند که آخرین بار چه سخت افزاری سیستم را از حالت Sleep خارج کرده است.

وقتی سخت افزار Keyyboard رو غیر فعال کردید فرمان POWERCFG -DEVICEQUERY WAKE_ARMED رو
مجددا امتحان کنید تا ببینید از لیست حذف شده یا نه.

جدیدترین ارسال ها

بالا