مشکل با disable or replace context menus

best_question

New Member
من از JQuery context menu در یکی از پروژه ها استفاده میکنم. و این امکان رو دارم که با راست کلیک کردن روی صفحه یا آبجکت هایی که در صفحه هستش یک منو برام باز بشه.
مشکل اینه که وقتی در مرورگر فایرفاکس راست کلیک کنیم، همزمان هم راست کلیک خود مرورگر باز میشه و هم JQuery context menu. و راه حل درستی برای حل این مشکل پیدا نکردم.
توی اینترنت راه حلی که پیدا کردم این بود که بصورت دستی بیایم و اینکارو انجام بدیم.
tools > option > content > advanced > disable or replace context menu

اما من میخوام بصورت اتوماتیک اینکار انجام بشه یا حداقل بشه تشخیص داد که مرورگر بازدید کننده، این قسمت رو تیک زده یا نه.

best_question

New Member
درسته امین جان، مشکلی نیست تا وقتی که در فایرفاکس، چک مارک tools > option > content > advanced > disable or replace context menu
زده شده باشه. اما میخوام کاربر اگه چک مارک رو به اشتباه هم برداشته بود یه طوری بهش بگم که این قسمت رو فعال کنه. به عبارتی تشخیص اینکه آیا کاربر این قسمت رو فعال کرده یا نه.

eAmin

Well-Known Member
متاسفانه شما نمیتونید توسط JavaScript از تیک خورده بودن یا نبودن این گزینه مطلع بشید، تا اونجا که بنده اطلاع دارم چنین امکانی در این مرورگر قرار داده نشده.
کلا به تنظیماتی که مختص سفارشی سازی برای کاربر بکار میره رو شما نمیتونید هیچ دخالتی در تغییر اون بکنید و یا اینکه بدونید فعال هست یا خیر...

جدیدترین ارسال ها

بالا