rastanweb
Member
سلام . من با bitlocker درایو D کامپیوترم رو قفل کردم . متاسفانه زمان زیادی رو میخواست تا انجام این کار به اتمام برسه و من روی 2 درصد اون رو کنسل کردم تا کلا این روش رو بیخیال بشم . مجددا mycomputer رو بازکردم و دیدم که متاسفانه درایو قفل شده . خواستم با رمزی که انتخاب کردم رو بازکنم اما رمز رو قبول نمیکنه و این ارور رو میده :
BiLocker Drive Encryption failed to recover from an abruptly terminated conversion. This could be due all coversion logs being comupted pr the media being write-protected.
به هیچ وجه نمیتونم به درایوم دسترسی داشته باشم . با نرم افزار های دیسک منیجر بوتیبل هم خواستم که این رمز رو حذف کنم که جواب نداد . با ریکاوری کی این مشکل رو حل کنم اما با ریکاوری کی هم دقیقا همون ارور بالا رو میده....
توی properties هارد بخش tools هم chek now زدم این ارور رو میده :
The disk check could not be performend because windows can,t access the disk.
اطلاعات داخل درایو هم خیلی برام مهمه و حتی یک فایل کوچیکش رو نمیتوم از دست بدم.
ممنون میشم راه حلی به ذهنتون میرسه بهم معرفی کنید......
BiLocker Drive Encryption failed to recover from an abruptly terminated conversion. This could be due all coversion logs being comupted pr the media being write-protected.
به هیچ وجه نمیتونم به درایوم دسترسی داشته باشم . با نرم افزار های دیسک منیجر بوتیبل هم خواستم که این رمز رو حذف کنم که جواب نداد . با ریکاوری کی این مشکل رو حل کنم اما با ریکاوری کی هم دقیقا همون ارور بالا رو میده....
توی properties هارد بخش tools هم chek now زدم این ارور رو میده :
The disk check could not be performend because windows can,t access the disk.
اطلاعات داخل درایو هم خیلی برام مهمه و حتی یک فایل کوچیکش رو نمیتوم از دست بدم.
ممنون میشم راه حلی به ذهنتون میرسه بهم معرفی کنید......