چرا بعضی از فونتها ی چسبان را تایپ نمی کند
GFX Master مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه Aug 20, 2006 #2 شما باید از فونتهای با پیشوند B برای تایپ فارسی در ویندوز xp استفاده کنی. مثلا فونت zar بصورت Bzar باید باشه.
شما باید از فونتهای با پیشوند B برای تایپ فارسی در ویندوز xp استفاده کنی. مثلا فونت zar بصورت Bzar باید باشه.
SajjaD 2006 New Member Aug 20, 2006 #3 ممنون از پاسخ شما اما من در مورد چند فونت خاص با این مشکل مواجه شدم که می خوام از اونااستفاده کنم در مورداین فونتها میشه کاری کرد
ممنون از پاسخ شما اما من در مورد چند فونت خاص با این مشکل مواجه شدم که می خوام از اونااستفاده کنم در مورداین فونتها میشه کاری کرد
GFX Master مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه Aug 20, 2006 #4 خوب اسم فونتها رو بگو اگر با پیشوند B داشته باشن برات آپ میکنم
my friend Member Aug 21, 2006 #5 چرا این همه دردسر؟ هر وقت خواستی وسط کلمه ی رو بنویسی دکمه Shift رو نگه دار X رو بزن
ACTIVE Active Member Aug 21, 2006 #7 از فونتهایی استفاده کن که ساختار سیمبل داشته باشن در اینترنت با عنوان Symbol جستجو کنید. آقا رضا؛ لطفاً در ارسال متون خودتون دقت کنید تا مورد و سوء تفاهمی برای اعضای سایت پیش نیاد. موفق باشید.
از فونتهایی استفاده کن که ساختار سیمبل داشته باشن در اینترنت با عنوان Symbol جستجو کنید. آقا رضا؛ لطفاً در ارسال متون خودتون دقت کنید تا مورد و سوء تفاهمی برای اعضای سایت پیش نیاد. موفق باشید.
SajjaD 2006 New Member Aug 22, 2006 #8 سارا خانوم مثلا DecoType Professional Naskh آخرین ویرایش: Aug 22, 2006