مشکل با کوکی ها در Google chrome

سلام
وقتی تو Google chrome یه کوکی رو ست میکنم درست کار میکنه و کوکی با همون مقدار مشخص میشه ولی وقتی میخوام کوکی رو حذف کنم اسا این اتفاق نمیفته و پاک نمیشه نمونه کد :

PHP:
setcookie ("Username", $cookie, time()+3600);

PHP:
setcookie ("Username", 0, time()-3600);

Domanjiri

Well-Known Member
سلام

چه کار خوبی کردین تاپیک رو آوردین بالا!

Set کردن و Unset کردن کوکی باید از توی یه دامنه صورت بگیره که فکر نکنم مشکل شما این باشه ...

چک کنید ببینید که شما کوکی رو مثلا در AA/xx.php ست می کنید و در BB/yy.php می خواین آنست کنید؟

اگه آرگومان چهارم رو '/' قرار بدین به احتمال زیاد مشکل حل میشه..اگر هم نشد ، ایرادی نداره بازم دنبال راه حل می گردیم

موفق باشید.

ممنون doman جان، آره من از یه صفحه دیگه میخوام unset رو انجام بدم مثلا وقتی کاربر وارئ کنترل پنل میشه یعنی از صفحه index رفته به مثلا cpanle من تو index ست کردم حالا وقتی میخ.ام توی cpanel unset رو انجام بدم نمیشه !! البته فقط google chrome این مشکل رو داره بقیه مرورگرها درست کار میکنن
این روش شما رو هم تست کردم اما نشد :(
باز ممنون اگه فکری به ذهنتون رسید

Domanjiri

Well-Known Member
مجددا سلام

قضیه بسی پیچیده شد:?: متاسفانه الان chrome هم ندارم که ببینم چی میگه آخه!

من خودم اگه جای شما بودم دو کار می کردم:

اول اینکه بصورت دستی (از منوی کروم یه جایی بود..) تمام کوکی ها رو پاک می کردم و بعد از ریستارت، امیدوار بودم حل بشه (اگه کوکی های مهمی روی کروم دارید می تونید به جای پاک کردن، از روی یه سیستم دیگه که کروم داره برنامه رو تست کنید)

دوم اینکه chrome شدیدا در برخی موارد ریزبین و اذیت کن هست! ممکنه که وژنی که شما دارید، اون تاریخ (time()-3600 ) رو اونطور که ما می خوایم درک نکنه! ، زمان انقضا رو تغییر بدین (مثلن ()time خالی بزاربد و..) شاید حل شد (البته خیلی بعیده که مشکل این باشه)

در هر صورت من می رم که کروم رو نصب کنم..شما رو ff و ie امتحان کردین دیگه؟!

پیروز باشید

ممنون از پیگیریتون آره من تو ff, ie , opera و Safari تست کردم درست بود فقط این chrome گیر داده :(
راه هایی رو که شما گفتید هم جواب نداد یعنی اصلا فرقی نکرد

جدیدترین ارسال ها

بالا