مشکل با پخش flv در اکشن 3

سلام دوستان

مشکل این برنامه ی من چیه !
فیلم رو پخش نمی کنه و اخطار نال آبجکت میده !
یه پروژه عین همین درست کردم کار کرد ولی همین کد ها رو در این پروژه استفاده می کنم کار نمی کنه !
یه نگاه بهش بندازید

پیوست ها

• Error.rar
    1.1 مگایابت · بازدیدها: 30
کسی نیست !

خواهشا هر کی میتونه کمک کنه !
اونایی که دانلود کردن و دیدن حداقل بگن دانلود کردیم باعث دلگرمی ما بشه !
کسی نمی دونه اون ارور چیه !

اخه من آبجکتی نساختم که بخواد مقدار دهی نشده باش

سلام

خیلی ممنون ، واقعا کمکم کردی ، خدا ایشالا کمکت کنه

اما چند تا سوال : چرا مقدار evt.currentTarget.name رو داخل متغیر ریختی ! فقط به خاطر اینکه در مووی کلیپ پدر بتونی ازش استفاده کنی؟
تعریف کلاس برای چی ؟ یعنی متغیر گلوبال رو نمیشه تعریف کرد؟
چرا دستوری که من به پلیرم در مویی کلیپ پدر دادم کار نمی کرد ؟ وحتما باید میرفتم اونجا (مووی کلیپ پدر) و بهش دستور میدادم ؟!؟!
import flash.utils.setTimeout این چیه؟!

آخرین ویرایش:

++Hadi++

Active Member
کلاس globals یا هر چیز دیگه ای که متغیر استاتیک داره،همه جا در دسترس هست.من همیشه با گلوبال راحتم چون تو هر حوزه و جا و فریم و شی و مووی کلپ و به طور کلی تو هر جا از کد نویسی باشی،می تونی بش دسترسی خوندنی و نوشتنی بدی.
در اکشن 3 متغیر گلوبال نمی شه تعریف کرد در عوش متد ها مشخصه های استاتیک ین کار رو می کنن.نه تنها در فلش که تو همه انجین های بازی و C++ و C# , java , ... اوضاع به این منواله...
در جایی به شی نال یعنی خال میرسید.این یکی از دغدغهه های ساختار فریمی تایم لاینی تو فلش هست.
setTimeout یه تاخیر ساز هست.شما زمان رو به میلی ثانیه بش می دین و می گین این تابع رو بعد از جند میلی ثانیه اجرا کنی.

radfarl

New Member
سلام به همه دوستان
من هم به مشکلی برخورد کردم که مربوط به نشون دادن فیلم در فلش as3 هست.
با استفاده از دستور file / import video فیلمی را در یک فریم وارد کردم ولی تا زمانی که صفحه من فول اسکرین هست فیلم را نشون نمیده و فقط یک صفحه مشکی نشون میده.
و همچنین می خوام با زدن دکمه ای روی صفحه فیلم دیگه نشون داده نشده ولی نمی دونم چطوری باید این کار را انجام بدم.

لطفا کمک م کنید. این کار را قول دادم زود تحویل بدم دو روزه توی همین یک بخشش گیر افتادم.:cry:

جدیدترین ارسال ها

بالا