مشکل با مسیر دهی تصاویر بعد از کار با افزونه سئو

mehdinasiri

پارس لند گروپ
با سلام خدمت اساتید.
بعد از استفاده بیش از یک سال از یکی از سایت های جوملایی خودم تصمیم گرفتم از افزونه SEO شرکت ARTIO استفاده کنم. بعد از نصب و تغییر مسیر دهی لینک های سایت بصورت .html همه چیز خوب بود اما چند روز است که به یک مشکب عجیب برخورد کرده ام.
وقتی به لینکهای سایت می روم تصاویر لود نمی شوند. مشکل از اینجا ناشی می شود که به جای لود کردن از پوشه اصلی مثلا images/stories سعی می کند تصاویر را از section و category تعریف شده لود کند که اوصلا چنین فولدری وجود ندارد.
اگر حالت سئو را غیر فعال کنم و از لینک های معمولی جوملا استفاده کنم همه چیز درست است (به این صورت مثلا: index.php?option=com_content&view=article&id=58&Itemid=50) اما در حالت link.html تصاویر از کار می افتد.

بعد از کلی بررسی به لینک زیر رسیدم:
http://www.artio.net/faqs/artio-joomsef/...-resources
هر چه من بررسی کردم چیز خاصی دستگیرم نشد.

کلیه پلاگین ها و کامپوننت های مشکوک را هم پاک کردم. حتی خود کامپوننت سئو را هم پاک کردم مشکل همچنان بر قرار است!
فایل های htaccess.txt و .htaccess را هم از نو ساختم باز هم نشد.

گفتم اینجا سوالم را مطرح کنم شاید اساتید راه حلی داشته باشند

با تشکر

mambolearn

Active Member
سلام

لطفا لینک وبسایتتون رو قرار بدید

تصاویر موجود در کانتنت ها نشون داده نمیشه یا تصاویر قالب هم به مشکل بر میخوره ؟

یا علی

mehdinasiri

پارس لند گروپ
یک مشکل خیلی بدی بود این موضوع که بیش از یک سال من رو اذیت کرد.
وقتی شروع به اصلاحات کردم بانک اطلاعاتی 160 تا تیبل داشت و وقتی اصلاح شد 60 تا موند اما باز هم درست نشد. بصورت اتفاقی با acesef برخورد کردم و مشکل من رو حل کرد.
این رو عرض کردم تا اگر دوستان هم مشکل من رو پیدا کردند بتونند مشکلشون رو حل کنند.

جدیدترین ارسال ها

بالا