مشکل با مدیریت!!!

خیلی تابلو هست که کاربرو دارید مجبور میکنید کاری که درست هست و به کار نادرست شما تبدیل کنن ! همین کارارو کردین که وقتی یک نفر یک سوال ساده از شما توی بخش ASP ASP.NET میپرسه 12 ساعت بی جواب میمونه .
خوب مرد حسابی توکه اسم خودت رو گذاشتی مدیر ، جا اینکه یک تاپیک درست کنی بگی باید اونتو هیچ کسی با این کار حال نمیکه ، چون ، خودش دوست داره موضوع مورد نظر خودش تو صفحه تالار مشخص شه نه موضوع تو!
اومدیم تو بخش معرفی سایت ها ، سایت معرفی کردیم ، مدیر میگه منتقل شد :lol: ، حالا خوب شد پاکش نکرد.

انشاالله این بچه بازی ها هم توسط مدیران این سایت کنار گذاشته شود

در ضمن میدونم هم این پستم Dlete میشه هم خودم ولی مهم نیست چون تو سایت ها ایرانی ها مثل بقییه جاهاشون حق با کاربر نیست و کاربر نباید انتقاد کنه فقط باید تعریف کنه :lol:

درضمن این متنن فوق انتقاد من به مدیر بود ، و هیچ کس حق سوء استفاده کردن از اونو نداره بخاطر جواب ندادن به میل ها توسط مدیران این سایت مجبور شدم همینجا بیان کنم.

d@nial

Well-Known Member
دوست عزیز، ممنون از انتقادتون
خیلی تابلو هست که کاربرو دارید مجبور میکنید کاری که درست هست و به کار نادرست شما تبدیل کنن ! همین کارارو کردین که وقتی یک نفر یک سوال ساده از شما توی بخش ASP ASP.NET میپرسه 12 ساعت بی جواب میمونه .
خوب مرد حسابی توکه اسم خودت رو گذاشتی مدیر ، جا اینکه یک تاپیک درست کنی بگی باید اونتو هیچ کسی با این کار حال نمیکه ، چون ، خودش دوست داره موضوع مورد نظر خودش تو صفحه تالار مشخص شه نه موضوع تو!
اون تاپیک و تاپیک مشابهش در مورد آپلود سنتر عکس، جهت معرفی سایتهای مختلفی که به این موضوع میپردازن زده شده، نه فقط سایت کاربران! کاربران میتونن سایتهای خودشون رو جداگانه معرفی کنن، همونطور که تاحالا هم اینچنین بوده!

اومدیم تو بخش معرفی سایت ها ، سایت معرفی کردیم ، مدیر میگه منتقل شد ، حالا خوب شد پاکش نکرد.

متاسفانه! شما تو بخش "مسایل عمومی وب و اینترنت" سایتتون رو معرفی کردید، که من منتقل کردم به "معرفی سایتها و وبلاگها"
در ضمن میدونم هم این پستم Dlete میشه هم خودم ولی مهم نیست چون تو سایت ها ایرانی ها مثل بقییه جاهاشون حق با کاربر نیست و کاربر نباید انتقاد کنه فقط باید تعریف کنه

نمیدونم چطور شما با سابقه کمتر از یک ماه عضویت! اینطور قضاوت کردین
درضمن این متنن فوق انتقاد من به مدیر بود ، و هیچ کس حق سوء استفاده کردن از اونو نداره بخاطر جواب ندادن به میل ها توسط مدیران این سایت مجبور شدم همینجا بیان کنم.

باز هم ممنون از انتقادتون

Sunboy454

Active Member
to code_nevise_bisavad

- متن زیر فقط در جواب شما داده میشه ، و تمام پستهای نامربوط به این تاپیک ، توسط مدیر مربوطه ( دانیال) پاک خواهد شد ؛

شما در رابطه با بخش asp مشکل داری ؟ یا سیستم مدیریت ، یا موضوع این تاپیک یا .... ؟
بهتره بدونید ، هیچ کس موظف نیست از کسی تبعیت کنه ، ولی همه ملزم به رعایت قوانین قبل از ثبت نام ( به انضمام پاره ای قوانین مربوط به هر بخش ) هستند ، و تمام مسایل ( پیشنهادات و قوانین ) که توسط مدیران صورت میگیره ، نه تنها مساله ی شخصی نیست ، بلکه در جهت نظم بخشیدن به انجمنهاست و در جهت ارتقا ؛
در ضمن لازمه یادآوری کنم ، چون عضو شدن در این انجمنها بصورت رایگان انجام میشه ، و مدیران هم از پشتیبانی مالی برخوردار نیستن ، پس سیستم انجمنها رو بصورت دوستانه شکل میده ، و الزامی در جهت پاسخ حتمی به یک تاپیک و یا الزام زمانی وجود نداره ، پس بیجواب موندن یک یا چند تاپیک ، خارج از انتظار نیست ؛
در مورد پست یا تاپیک های پاک شده ، در این مورد ، قبل از هر اقدامی توسط مدیران ، موضوع توسط مدیران ارشد تایید میشه و اینکار انجام میشه ، و موضوع بصورت شخصی انجام نمیشه ؛ در این مورد اگه اشتباهی رخ داده ، با مدیر مربوطه و یا یکی از مدیران ارشد ( Mahmoodi , Kami_MZ ) در تماس باشین ؛
به امید بهتر شدن سیستم انجمنها و رضایت و همکاری بیشتر کاربران ؛

موفق باشید ؛
نیما

جدیدترین ارسال ها

بالا