مشکل با متحرک سازی در 3dsmax9

mehdihai

Member
دوستان عزیز سلام من چند تا سوال داشتم: 1- در متحرک سازی مشکل دارم نمیتونم خروجی ویدئو خود را با کیفیت ذخیره کنم میشه بگید چه تنظیماتی را انجام دهم تا خروجی فیلم من بالاترین کیفیت رو داشته باشد.

2-من زیاد با بخش انیمیشن سازی یا همون متحرک سازی 3dsmax اشنایی ندارم باید چه کار کنم؟ مثلا یک جسم رو در نظر بگیرید من میخوام بچرخد بعد در یک لحضه حرکتش اهسته شود و دوباره با سرعت بچرخد در اخر هم متوقف شود و ان را با کیفیت عالی ذخیره کنم.

3-ایا پلاگینی هست تا بشه از فیلم های ساخته شده خروجی swf گرفت؟

geo_vahid

Member
سلام و خسته نباشی
شما میتونید هنگام ذخیره فایلتون حالت ذخیره رو روی گزینه AVI بگذارید اما:
کیفیت میتونه افت کنه.
به راحتی قابل ادیت نیست.
نمیتونید اگه چند فریم فقط مشکل داشته باشه نمی تونید فقط اون قسمت رو به راحتی بگیرید و با فایل اصلی ادغام کنید.
نمی تونید حین کار از رندر خارج شید و بعد مابقی رندر رو انیمیت کنید.
اگه رو کارتون صدا گذاری باشه و وسط کار کنسل کنید صدا وارد انیمیتتون نمیشه و
مهمتر اینه که اگه برق بره حتی اگه 99 درصد کار رو پیش رفته باشید همه زحمت و صبرتون از بین میره

ولی راه شاید بهتر (البته همیشه راه های بهتری هم هست که دوستان دیگه می تونن راهنماییمون کنن) اینه که:
حالت ذخیره انیمیشن رو روی JPG Tif و یا ... که بصورت عکس هستن بگذارید و نهایتا بعد از اتمام کار اونهارو با برنامه های میکس ادغام کنین. با اینکار کیفیت هم قابل تنظیم توسط خودتون هست و هیچ کدوم از معایب بالا رو نداره و گاهی به شما کمک میکنه که صحنه رو سبک و سریعتر و با کیفیت بالاتری تنظیم کنید مثلا اگه یک صندلی از صحنه خارج شد اون رو دیلیت کنید و آبجکت دیگه ای که قراره در صحنه بعدا روبروی شما قرار بگیره رو وارد صحنه کنید و ......
البته شما حالا با قدرت بیشتر و بهتری می تونید توسط نرم افزارهای میکس بر روی سرعت حرکت میزان بلوریٰ افکت های ویژه و .... کار کنید

البته بهتر بود که این موارد بصورت عکس نمایش داده می شد ولی من همیشه از کافی نت وارد میشم و برام سخته که عکس براتون بزارم

آخرین ویرایش:

deli2

Member
در رابطه با کیفیت خروجی انمیشن تو انجمن خیلی بحث شده

مثلا :

بستگی داره انیمیشنتون رو کجا بخواید پخش کنید. سایز 720 در 576 برای تلویزیونه. برای اکران سینما یا برای dvd باید رزولوشن رو بیشتر بگیرید. ولی vcd رزولوشن کمتری لازم داره...
یا
به نظر من اگر با مایا کار کردید با فرمت tga خروچی بگیرید که کفیته قابل ملاحظه ای داره البته با رزولیشن 1024 در 768 من خودم امتحان کردم عالیه

یا در مورد فرمتها که به نظر من mov کیفیت رو خوب حفظ میکنه
در کل به کارت بستگی داره
درمورد تنظیمات هم باید ببینی میخوایی با چه موتوری رندر بگیری

اما ساخت انیمیشن که دیگه به یه پست قد نمیده
به قول استاد بهرام عظمی : انیمیشن رو خودت باید یاد بگیری (کجا این رو گفت ؟؟)

ali_118

کاربر VIP
2-من زیاد با بخش انیمیشن سازی یا همون متحرک سازی 3dsmax اشنایی ندارم باید چه کار کنم؟ مثلا یک جسم رو در نظر بگیرید من میخوام بچرخد بعد در یک لحضه حرکتش اهسته شود و دوباره با سرعت بچرخد در اخر هم متوقف شود و ان را با کیفیت عالی ذخیره کنم.

3-ایا پلاگینی هست تا بشه از فیلم های ساخته شده خروجی swf گرفت؟

2 - توی مکس از Curve Editor میتونی با تغییر منحنی ها نحوه ی تغییرات سرعت و حرکت رو هم تغییر بدی

3- اگه به شیوه ای که دوستان در مورد ذخیره ویدئو اشاره کردند عمل کنید نیازی به پلاگین برای ذخیره ویدئو ندارید؛ با ادوب فلش کارتون راه می افته احتمالا

جدیدترین ارسال ها

بالا