مشکل با فونت فارسی در ویندوز 7(وِیژوال بیسیک)

Mostafa Khalili

New Member
دوستان عزیز بنده یه مشکلی دارم توی ویندوز هفت
من زمانی که میخوام توی یه تکست باکس جمله ای فارسی بنویسم اون جمله به شکل و زبانی مختلف نمایش داده میشه مثلا کلمه "ویژوال بیسیک" رو اینطوری مینویسه"˜íÓíÈ áÇæŽíæ" به خاطر مسائلی که توی تاپیک مسائل مربوط به رشته ها بود از کامپوننت Microsoft form object library هم استفاده کردم و از طریق اون تکست باکسم رو آوردم ولی مشکلی که گفتم به وجود میاد اگر میشه یه راهنمایی بکنید که چیکار باید بکنم.
ممنون

the_king

مدیرکل انجمن
دوستان عزیز بنده یه مشکلی دارم توی ویندوز هفت
من زمانی که میخوام توی یه تکست باکس جمله ای فارسی بنویسم اون جمله به شکل و زبانی مختلف نمایش داده میشه مثلا کلمه "ویژوال بیسیک" رو اینطوری مینویسه"˜íÓíÈ áÇæŽíæ" به خاطر مسائلی که توی تاپیک مسائل مربوط به رشته ها بود از کامپوننت Microsoft form object library هم استفاده کردم و از طریق اون تکست باکسم رو آوردم ولی مشکلی که گفتم به وجود میاد اگر میشه یه راهنمایی بکنید که چیکار باید بکنم.
ممنون

ابتدا مطمئن شوید که تنظیم زبان non-Unicode ویندوز روی Persian باشه :

درهم نشان دادن بعضی از کلمات فارسی در ویندوز 7 و سرور 2008

همچنین هر کنترل ای که روی فرم قرار می دهید یک مشخصه Font داره، ویرایش اش کنید و مطمئن شوید که
Script اش (همان Charset یا Character Set) روی Arabic قرار داشته باشه، نه Western

attachment.php

می توانید Charset کنترل ها رو با کد نویسی هم تغییر دهید :
کد:
    Text1.Font.Charset = 178

پیوست ها

• font.gif
    font.gif
    8.2 کیلوبایت · بازدیدها: 67

Mostafa Khalili

New Member
خیلی ممنون مشکلم با همون non-unnicode ویندوز حل شد.حالا میخوام ببینم آیا میشه یه طوری برنامه ای چیزی نوشت که کاربر غیر مستقیم این گزینه رو فعال کنه.چون فکر کنم واسه کسی که برنامه رو مینویسیم صورت خوشی نداشته باشه که بهش بگیم واسه اجرای برنامه این گزینه رو فعال کنه.

the_king

مدیرکل انجمن
خیلی ممنون مشکلم با همون non-unnicode ویندوز حل شد.حالا میخوام ببینم آیا میشه یه طوری برنامه ای چیزی نوشت که کاربر غیر مستقیم این گزینه رو فعال کنه.چون فکر کنم واسه کسی که برنامه رو مینویسیم صورت خوشی نداشته باشه که بهش بگیم واسه اجرای برنامه این گزینه رو فعال کنه.

نه، تنظیمات Region and Language جزو موارد شخصی یک کاربره، برنامه شما نباید در این مورد دخالتی داشته باشه.
اینکه یک برنامه تنظیمات زبان ویندوز رو برای مطابقت دادن با خودش تغییر بده کار درستی نیست، در ضمن تا زمانی
که سیستم Restart نشه تغییرات اعمال نمیشه.

یک نگاهی به این تاپیک بندازید :

ActiveX فارسی نویسی برای VB

جدیدترین ارسال ها

بالا