مشکل با شرط

Nabavi

Member
سلام بچه ها خسته نباشید شرمنده خیلی سوال می پرسم به هر حال تازه کاریم (دست ما هم بگیرید:lol:) :
من کد زیر را نوشتم
کد:
if ( isset($_GET['page']) )
{
می خوام حالا دو تا حالت داشته باشم :
اگر برابر 1 یا خالی بود فلان دستور را اجرا کند و اگر اینها نبود (else) یک دستور دیگر اجرا کنه.

با تشکر :rose::lol::green::oops::-?:cool::wink::neutral::)

آخرین ویرایش:
سلام بچه ها خسته نباشید شرمنده خیلی سوال می پرسم به هر حال تازه کاریم (دست ما هم بگیرید:lol:) :
من کد زیر را نوشتم
کد:
if ( isset($_GET['page']) )
{
می خوام حالا دو تا حالت داشته باشم :
اگر برابر 1 یا خالی بود فلان دستور را اجرا کند و اگر اینها نبود (else) یک دستور دیگر اجرا کنه.
خوب دوست عزیز شما می توانید بهچند صورت این کار و انجام دهید
PHP:
if(isset($_GET['page'])==1 or isset($_GET['page'])==""){echo " SAlam :D ";} else { echo " Error page not 1";}

آخرین ویرایش:

Nabavi

Member
سلام ممنون دوست عزیز محبت کردی :

آقا من می خوام صفحه بندی کنم مثلاً اخبار را لیمیت کردم به تعداد خبر در هر صفحه و ... اما نمی دونم چه کار کنم یعنی این شرطی که دادی را می دونم اما نمی دونم چه طوری صفحه بندی کنم.
جستجو هم کردم اما خیلی پیچیده بود من ساده می خوام که مثل نیوک باشه مثلاً 1 و 2 و 3 و 4 و 5 و 6 و 7 و 8 و 9 و 18 و 19 را دارد یعنی تمام صفحات را ندارد.

ممنون میشم راهنماییم کنی عزیز :green::wink:

Masoud1365

مدیر انجمن
در تاپیک های قبلی هم گفتم شما باید یک کتاب بخونید تا با مفاهیم php آشنا باشید . اینجوری که شما حتی توی یه شرط هم مشکل پیدا میکنید برای خودتون ادامه دادنش سخت میشه . بچه های اینجا هم معمولا کدهای آماده در اختیار دوستان قرار نمیدهند.
اما برای این که سوالتان بی جواب نماند : آموزش صفحه بندی در سایت هست و کلا همشون به یه سبک پیاده میشه . اگر که سرچ کردید و دیدید که پیچیدس هر کسی هم که بنویسه همونو مینویسه ! پس باید اینقدر بخونیدش تا ازش سر در بیارید :wink:

Nabavi

Member
سلام مسعود جان :
ببین من با php مشکلی ندارم. من یک راه ساده می خوام برای صفحه بندی مطالب.
من بلدم کاری کنم اگر page=1 یا خالی بود صفحه اصلی را نشان بده یعنی 5 خبر آخر را اما بلد نیستم صفحه بندی کنم و ...
خواهش می کنم من را کمک کن یک راه ساده بهم بگو.
جبران می کنم
دستت درست مسعود جون
با تشکر :rose::green:

در تاپیک های قبلی هم گفتم شما باید یک کتاب بخونید تا با مفاهیم php آشنا باشید . اینجوری که شما حتی توی یه شرط هم مشکل پیدا میکنید برای خودتون ادامه دادنش سخت میشه . بچه های اینجا هم معمولا کدهای آماده در اختیار دوستان قرار نمیدهند.
اما برای این که سوالتان بی جواب نماند : آموزش صفحه بندی در سایت هست و کلا همشون به یه سبک پیاده میشه . اگر که سرچ کردید و دیدید که پیچیدس هر کسی هم که بنویسه همونو مینویسه ! پس باید اینقدر بخونیدش تا ازش سر در بیارید :wink:
ببین من حرف این دوست مون رو تایید می کنم
من توضیح می دم که باید چی کا رکنی تقریبا بقیه اش با خودت
شما باید اول بیای کل تعداد پست هایی که هست رو بگیری !! یعنی تعداد پست ها بدست بیاد که چقدر هست بعد باید بیای تعیین کنی که می خواد تو هر صفحه چند تا پست باشه
مثلا 100 تا پست داری می خوای تو هر صفحه 5 تا باشه میای 100/20 می کنی و تعداد صفحه ها بدست می آید بعد کوری می گیری با لیمیت اوکی می کنی

Nabavi

Member
ممنونم علیرضا جون :
من فهمیدم اما از اینجا
تعداد صفحه ها بدست می آید بعد کوری می گیری با لیمیت اوکی می کنی
به بعد را خوب متوجه نشدم بیشتر بگو

ممنون :green::rose:

Masoud1365

مدیر انجمن
سلام مسعود جان :
ببین من با php مشکلی ندارم. من یک راه ساده می خوام برای صفحه بندی مطالب.
من بلدم کاری کنم اگر page=1 یا خالی بود صفحه اصلی را نشان بده یعنی 5 خبر آخر را اما بلد نیستم صفحه بندی کنم و ...
خواهش می کنم من را کمک کن یک راه ساده بهم بگو.
جبران می کنم
دستت درست مسعود جون
با تشکر :rose::green:

ساده تر از این نمیتونم ولی این راه مستلزم این هست که بدونی کلاس چیه !
اینجا رو ببین

شما 2 اشکال کلی دارید که اگر حلش کنید کارتون ردیف میشه !
1- مفاهیم کلی php رو نمیشناسید.
2- از نظر الگوریتمی ضعیف هستید.
موفق باشید :wink:

Nabavi

Member
سلام مسعود جان :
من مفاهیم php و mysql را به خوبی بلدم اما متاسفانه الگوریتم من در حد 0 است :lol:
من از اون صفحه چیزی متوجه نشدم اما از چیزی که علی رضا گفت فهمیدم که تعداد مطالب را به دست میاوری و تقسیم بر تعداد نمایش در هر صفحه می کنی و تنها چیزی که بلد نیستم شماره گذاری صفحات هست که اگر یک مثال ساده بزنی سرافرازمون کردی.

ممنون راهنمایی کن :rose:
با تشکر :wink:

Nabavi

Member
سلام مسعود جان ممنونم که به سوالات من پاسخ می دهید :

ببین من مشکلی ندارم من می توانم بنویسم که تعداد پست ها شمرده شود حالا برای به دست آوردن تعداد صفحات مشکل دارم.
اگر تعداد صفحات تقسیم بر تعداد پست های نمایش داده در صفحه بشه مشکلی با اعداد زوج ندارد اما اگر تعداد پست فرد باشد دچار مشکل می شود حالا برای اینکه مثلاً اگر تعداد پست 22 تا بود تقسیم بر 5 شود جواب آن بیاید 5 باید چه کار کنم؟

در مورد صفحه بندی هم برای من مثال بزنید یک راهنمایی کوچک در همین پست.

راستی این :
کد:
[COLOR=#000000][COLOR=#007700]if(isset([/COLOR][COLOR=#0000bb]$_GET[/COLOR][COLOR=#007700][[/COLOR][COLOR=#dd0000]'page'[/COLOR][COLOR=#007700]])==[/COLOR][COLOR=#0000bb]1 [/COLOR][COLOR=#007700]or isset([/COLOR][COLOR=#0000bb]$_GET[/COLOR][COLOR=#007700][[/COLOR][COLOR=#dd0000]'page'[/COLOR][COLOR=#007700]])==[/COLOR][COLOR=#dd0000]""[/COLOR][COLOR=#007700]){echo [/COLOR][COLOR=#dd0000]" SAlam :D "[/COLOR][COLOR=#007700];} else { echo [/COLOR][COLOR=#dd0000]" Error page not 1"[/COLOR][COLOR=#007700];}  [/COLOR][/COLOR]
مشکل داشت صحیحش را بنویسید

ممنون انشاا... جبران می کنم
موفق باشید :rose:

آخرین ویرایش:
سلام من یه نمونه می زارم اما من تو قسمت لینک از آجاکس استفاده کردم شما هم می تونی با کمی تغییر این کارو کنی
PHP:
$sqlc=mysql_query("SELECT * FROM cats");
    while ($rowc=mysql_fetch_array($sqlc)) {
        $catname[$rowc['id']]=$rowc['name'];
    }

$q=6;
    if (!isset($_GET['p'])) $_GET['p']=1;
    $p=$_GET['p']-1;
    $l=$p*$q;

echo '<center><div style="width: 375px; text-align:center; margin-bottom:15px;float:right">صفحه: | ';

$pages=ceil($num/$q);
    $p=1;
    while ($p<=$pages) {
        if ($p==$_GET['p']) echo '<b>'; else echo '<a class="link" onclick="main(\''.$p.'\','.$row['cid'].')">';
        echo "$p";
        if ($p==$_GET['p']) echo '</b>'; else echo '</a>';
        echo " | ";
        $p++;{}$sqlc=mysql_query("SELECT * FROM cats");
    while ($rowc=mysql_fetch_array($sqlc)) {
        $catname[$rowc['id']]=$rowc['name'];
    }

$q=6;
    if (!isset($_GET['p'])) $_GET['p']=1;
    $p=$_GET['p']-1;
    $l=$p*$q;}

آخرین ویرایش:
سلام مسعود جان ممنونم که به سوالات من پاسخ می دهید :

ببین من مشکلی ندارم من می توانم بنویسم که تعداد پست ها شمرده شود حالا برای به دست آوردن تعداد صفحات مشکل دارم.
اگر تعداد صفحات تقسیم بر تعداد پست های نمایش داده در صفحه بشه مشکلی با اعداد زوج ندارد اما اگر تعداد پست فرد باشد دچار مشکل می شود حالا برای اینکه مثلاً اگر تعداد پست 22 تا بود تقسیم بر 5 شود جواب آن بیاید 5 باید چه کار کنم؟

در مورد صفحه بندی هم برای من مثال بزنید یک راهنمایی کوچک در همین پست.

راستی این :
کد:
[COLOR=#000000][COLOR=#007700]if(isset([/COLOR][COLOR=#0000bb]$_GET[/COLOR][COLOR=#007700][[/COLOR][COLOR=#dd0000]'page'[/COLOR][COLOR=#007700]])==[/COLOR][COLOR=#0000bb]1 [/COLOR][COLOR=#007700]or isset([/COLOR][COLOR=#0000bb]$_GET[/COLOR][COLOR=#007700][[/COLOR][COLOR=#dd0000]'page'[/COLOR][COLOR=#007700]])==[/COLOR][COLOR=#dd0000]""[/COLOR][COLOR=#007700]){echo [/COLOR][COLOR=#dd0000]" SAlam :D "[/COLOR][COLOR=#007700];} else { echo [/COLOR][COLOR=#dd0000]" Error page not 1"[/COLOR][COLOR=#007700];}  [/COLOR][/COLOR]
مشکل داشت صحیحش را بنویسید

ممنون انشاا... جبران می کنم
موفق باشید :rose:
من کد را چک کردم مشکل از شماست :-?:mad:

جدیدترین ارسال ها

بالا