مشکل با ساخت انیمیشن در صورت تغییر در فریم اول

phpweb

Active Member
وقتی یه انیمیشن می سازیم، باید همه لایه ها رو توی فریم اول نمایش بدیم و در فریم های بعدی، لایه ها رو به ترتیب نامرئی کنیم تا انیمیشن ساخته بشه.

اگه بخوایم لایه های موجود در فریم اول رو نامرئی کنیم، این تغییر توی همه فریمها اعمال می شه و باعث می شه که این لایه ها توی همه فریم ها نامرئی بشن و انیمیشن به خوبی اجرا نشه.

چطور می تونم فریم اول رو بدون ایجاد مشکل برای سایر فریمها تغییر بدم؟

توی فتوشاپ cs5 می شه کاری کرد که هر لایه برای خودش یه فریم جداگانه داشته باشه یا اینکه توی هر فریم به تعداد دلخواه تصویر اضافه کنیم؟

V

Violet89

کاربر مهمان
با سلام
نمیدونم درست متوجه سوالتون شدم یا نه، اما تا اونجایی که من متوجه شدم، شما باید ابتدا تمم لایه ها رو ایجاد کنید، بعد در فریم های مورد نظر لایه هایی رو که مورد نیاز نیست رو invisible کنید، امیدوارم مشکلتون رو درست متوجه شده باشم و تونسته باشم کمکتون کنم.
موفق باشید

bitaroos

Member
سلام
تا اونجایی که سواد من میرسه، باید تعداد لایه ها در تمامی فریم ها برابر باشه
اگه می خوای تو فریم اول یه لایه رو نامرئی کنی، آره دیگه تو بقیه هم نامرئی میشه ولی من یه ترفند میزنم.
1- فریم اول رو درگ کن و بعد از فریم دوم بذارش
2- روی فریم دوم (که قبلا اول بود و حالا که درگ شده تو جایگاه دومیه) هر تغییری که میخوای بده
3- فریم اول ( که قبلا فریم دوم بود) رو در جای اصلیش (مکان فریم دوم) درگ کن

امید وارم گیج نشده باشی آخه یکمی فلسفی شد.

موفق باشی

phpweb

Active Member
سلام
تا اونجایی که سواد من میرسه، باید تعداد لایه ها در تمامی فریم ها برابر باشه
اگه می خوای تو فریم اول یه لایه رو نامرئی کنی، آره دیگه تو بقیه هم نامرئی میشه ولی من یه ترفند میزنم.
1- فریم اول رو درگ کن و بعد از فریم دوم بذارش
2- روی فریم دوم (که قبلا اول بود و حالا که درگ شده تو جایگاه دومیه) هر تغییری که میخوای بده
3- فریم اول ( که قبلا فریم دوم بود) رو در جای اصلیش (مکان فریم دوم) درگ کن

امید وارم گیج نشده باشی آخه یکمی فلسفی شد.

موفق باشی
منم متوجه شدم که باید یه ترفند بزنیم تا این مشکل رو حل کنیم اما چرا اینطوریه؟

خب وقتی همه لایه ها توی فریم اول وجود دارن، چرا حتما باید مرئی باشن تا بشه توی بقیه فریم ها روشون کار انجام داد؟ مشکل ازکجاست؟

bitaroos

Member
نمی دونم ولی در نظر بگیر یه پروژه با 30 فریم ساختی ، ولی حالا یه هو فهمیدی که باید یه لایه دیگه اضافه کنی یا یه لایه رو، روی همه ی فریم ها visible کنی، خوب یدفه با اعمال تغییرات روی فریم اول، بقیه فریم ها هم این تغییرات رو به ارث می برن.خوبه دیگه یه فریم master داری که میتونه رو بقیه تاثیر بزاره.

نصف شبی غیر از این چیزی به ذهنم نمیرسه
البته شاید بشه این خصوصیت رو غیر فعال کرد ولی من بلد نیستم. امید وارم تو ورژن های بعدی این مشکل رو حل کنن البته از یکی شندیم این کار ها رو که تو ورژن های قبل با Image ready انجام میدادن الان با Adobe firework (اگه درست نوشته باشم) انجام میدن ولی مطمئن نیستم. شاید تو اون نرم افزار از این مشکلات وجود نداشته باشه.

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا