مشکل با رنگ متریال ها در ویو پورت !

hollow

Member
سلام:rose:
من به یه مشکل جدید بر خوردم :green:
نمی دونم چرا ولی متریال هام که بعضی هاشون صرفا رنگ هم هستند توی ویو پورت خاکستری نشون داده می شن !!!!
البته بعضی هاشون !!!
و اینکه من تو متریال ادیتور شو این ویوپورت رو هم زدم ولی تو ویو پورت خاکستری نشون می ده!
راستی تو رندر درست هست ..

ممنون می شم راهنمایی کنید...

ویرایش:

یه سوال دیگه هم دارم ...
من وقتی یه چیزیو اکسپورت می کنم (obj) بعد دوباره که ایمپورت می کنم جای پیوتش عوض می شه ! نمی خوام پیوتش تغییر کنه ...
درواقع من می خوام یه چیزیو از یه فایل به یه فایل دیگه منتقل کنم بدون اینکه تغییری توی جاش و چرخشش و مرکز ثقلش ایجاد بشه ...

ممنون

آخرین ویرایش:
روی قرمزه کلیک می کنی درست می شه

attachment.php

پیوست ها

• a.jpg
    a.jpg
    18 کیلوبایت · بازدیدها: 20

airbos

کاربر متخصص بخش مدلسازی
سلام دوست عزیز
شاید اینجوری درست بشه.برید روی نوار ابزار بالای ویوپرت تو قسمت views بعد تو قسمت show materials in viewport as بعد روی همه ی اون گزینه ها (4گزینه)کلیک کن ببین چی می شه.هی تست کن روی هر کدوم کلیک کن ببین چی می شه.
موفق باشی:rose:

hollow

Member
سلام دوست عزیز
شاید اینجوری درست بشه.برید روی نوار ابزار بالای ویوپرت تو قسمت views بعد تو قسمت show materials in viewport as بعد روی همه ی اون گزینه ها (4گزینه)کلیک کن ببین چی می شه.هی تست کن روی هر کدوم کلیک کن ببین چی می شه.
موفق باشی:rose:
سلام دوست مهربوون:rose:
:rose::rose:
ممنون کارم را افتاد ... :green:
من این مشکل رو خیلی وقته داشتم باهاش کنار اومده بودم ... ولی وقتی رسیدم به تنظیم کردن چشم کاراکتر به مشکل خوردم چون مردمک چشم رو تو ویو پورت نمی دیدم !!
با این راهی که شما گفتید اون قسمت چشمش با یکی از گزینه ها درست شد ولی شلوارش هاید شد!!!!
مهم اینه که چشمش درست شد :green:
ممنون :rose:

برای سوال دومم پیشنهادی ندارید ؟

یه سوال دیگه هم دارم ...
من وقتی یه چیزیو اکسپورت می کنم (obj) بعد دوباره که ایمپورت می کنم جای پیوتش عوض می شه ! نمی خوام پیوتش تغییر کنه ...
درواقع من می خوام یه چیزیو از یه فایل به یه فایل دیگه منتقل کنم بدون اینکه تغییری توی جاش و چرخشش و مرکز ثقلش ایجاد بشه ...

ممنون

airbos

کاربر متخصص بخش مدلسازی
خواهش می کنم:rose:
اول می رم سره سوال آخری
خوب شما برای اینکه به فرض یک شی رو از یک فایل به یک فایل دیگه منتقل کنید باید اول فایلی که می خوای بهش منتقل کنی رو تو 3d max باز کنی بعد بری تو قسمت import و بعد marge و حالا فایلی که شی مورد نظر توشه رو marge کنی و بعد از تو منوی ظاهر شده اسم شی رو انتخاب کنو بعد marge کن.
حالا نمی دونم اصلااین حرفا به سوالتون ربط داشت یانه.

در مورد سوال دوم نمی دونم چی بگم
می خوای دوباره همون راهرو برو.ببین چی می شه چون من دیگه در این حد تجربشو ندارم:green:

خوب پیوتش رو درست کن کاری که نداره من هم میشه اینجوری

یا می تونی اول گراپش کنی بعد واردش کنی
یا با فرمت 3ds (فکر کنم) اکسپورت کنی بعد وارد کنی

hollow

Member
خواهش می کنم:rose:
اول می رم سره سوال آخری
خوب شما برای اینکه به فرض یک شی رو از یک فایل به یک فایل دیگه منتقل کنید باید اول فایلی که می خوای بهش منتقل کنی رو تو 3d max باز کنی بعد بری تو قسمت import و بعد marge و حالا فایلی که شی مورد نظر توشه رو marge کنی و بعد از تو منوی ظاهر شده اسم شی رو انتخاب کنو بعد marge کن.
حالا نمی دونم اصلااین حرفا به سوالتون ربط داشت یانه.
بله همین کار رو انجام می دم ... البته من اول از اون فایله اکسپورت می کنم (obj معمولا) بعد تو اون یکی ایمپورت ... مشکلم اینجاست که پیوتش تغییر می کنه!

در مورد سوال دوم نمی دونم چی بگم
می خوای دوباره همون راهرو برو.ببین چی می شه چون من دیگه در این حد تجربشو ندارم:green:
:green:ممنون :rose:

خوب پیوتش رو درست کن کاری که نداره من هم میشه اینجوری
آخه تعدادشون کم نیست .... پیوتشون هم چیز نرمالی نیست ... مثلا وسط آبجکت نیست ! یه جای بی ربط و یه زاویه ی بی ربطه :دی یه ذره سخت می شه ...

یا می تونی اول گراپش کنی بعد واردش کنی
یا با فرمت 3ds (فکر کنم) اکسپورت کنی بعد وارد کنی
گرپ نمی دونم چیه .... :green:
ممنون می شم راهنمایی کنید :rose:

3ds رو الان امتحان می کنم ببینم چی می شه ....

ممنون :rose:

همه ی جسم هات رو انتخاب کن و بعد از منو ی Group گزینه Group رو بزنید

یکی دیگه اگه خواستین همون فرمت obj وارد کنی بعد از وارد کردن
attachment.php

می زنی که درست می شه
ولی همون 3ds که گفتم بهتره بعضی اوقات obj فایل رو خراب می کنه من دچارش شدم

پیوست ها

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    24.9 کیلوبایت · بازدیدها: 4

hollow

Member
آهان .. منظورتون گروپ بود :green: من grap خوندم !!گفتم خدایا این چیه دیگه :green:
خب اینکه نیازی به گروپ کردن نیست ! همونطوری که انتخاب هستن پیوت رو عوض کنیم ! اتفاقا فکر می کنم اگه گروپ باشن پیوت گروه عوض می شه ! نه تک تکشون ...

مشکل سنتر تو آبجکت رو هم تو پست قبل گفتم !
مشکلم اینجاست که پیوتشون دقیقا سنتر نبود ...

به هر حال ممنون ...

جدیدترین ارسال ها

بالا