مشکل با ذخیره فلش

shahyad

New Member
سلام خسته نباشید یه سوالی داشتم

مشکل من اینه که من یه قالب با فرمت SWF دانلود کردم و اونو تبدیلش کردم به فلش و تو برنامه adobe flash cs4 قالب رو ادیت کردم حالا میخوام قالب رو ذخیره کنم و بعد او آپلودش کنم رو هاستم چیکار کنم ؟

++Hadi++

Active Member
اگه فایل fla خودتونو کامل کردین با زدن ctrl+Enter خروجی تون نمایش داده می شه و یه فایل swf به اسم فایل سورستون بغل فایل سورستون ساخته می شه فقط حواستون باشه که فایل swf اولیه تون به اسم فایل سورس فلشتون کنار اون نباشه چون آپدیت می شه و اون اولیه رو از دست می دین .
بای ...

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

با تشكر از دوستان

بازم مشكلي بود بگو

موفق باشيد

Flash MX

New Member
Flash MX

سلام دوسته من

در مورد adobe flash cs4 باید بگم زیاد از این برنامه راضی نیستم یکی از مشکلات این برنامه این هست که وقتی خروجی میگیرین باید حتما با Flash Player 10 نمایش داده بشه در غیر این صورت جزئیات کار خوب نمایش داده نمیشه درضمن برای خروجی گرفتن از کلید های Ctrl+Shit+F12 و سپس Publish این طوری میتونی به تنظیمات ها دسترسی داشته باشی .

++Hadi++

Active Member
البته فقط نمایش اون در فلش پلیر 10 هست چون با نصب cs4 پلیر 10 نصب و آپدیت می شه وگرنه از منوی file گزینه publishsetting رو زده و در سربرگ flash می تونین نوع پلیر فایل رو تعیین کنین که از اون وزژن به بالا این کارتونو نمایش بده مثلا حتی می تونین پلیر 1 و 2 و 3 رو هم انتخاب کنین که از اون به بالا ها کارتونو نمایش بده ولی دیگه تو این ورژن های زاغارت نمی تونین مثلا اکشن 3 رو داشته باشین یا مثلا نمی تونین فیلتر به کارتون بدین یا هزار چیز دیگه ...
خوبی پلیر پایین هم با شرایط خاص خودش به اینه که دیگه خیلی ها که به سایتتون سر می زنن اگه پلیر شون آپدیت نباشه با مشکل آپدیت پلیر مواجه نمی شن ...
بای ...

جدیدترین ارسال ها

بالا