مشکل با خاصیت directionality : "rtl" در ادیتور tinymce

i-php-i

Active Member
من وقتی که از خاصیت directionality : "rtl" استفاده می کنم، همه اجزای ادیتور راست به چپ می شن. مثلا کادر مربوط به افزودن لینک یا تصویر به ادیتور، بجای اینکه چپ به راست نمایش داده بشه، از راست به چپ نمایش داده می شن.

چطور می تونم این ادیتور رو طوری تنظیم کنم که directionality : "rtl" فقط بر روی متونی که کاربر می نویسه تاثیر بذاره و روی سایر اجزا و بخشهای ادیتور (مثل صفحه افزودن لینک یا تصویر و ...) بی تاثیر باشه؟

mahdi_rezaee

New Member
با سلام
من این خاصیت رو داخل فایل tiny_mce.js تغییر دادم و به مشکلی برنخوردم .
به احتمال زیاد align که شما textarea رو داخلش گذاشتی راست به چپه . شما باید div یا td یا ... هر چیزی که تکست رو داخلش گذاشتی به dir=ltr تغییر حالت بدی .
موفق باشی .

i-php-i

Active Member
با سلام
من این خاصیت رو داخل فایل tiny_mce.js تغییر دادم و به مشکلی برنخوردم .
به احتمال زیاد align که شما textarea رو داخلش گذاشتی راست به چپه . شما باید div یا td یا ... هر چیزی که تکست رو داخلش گذاشتی به dir=ltr تغییر حالت بدی .
موفق باشی .
من الان همه عناصر صفحه بغیر از تکست آریا رو حذف کردم، فایلهای خارجی سی اس اس رو هم حذف کردم و توی تگ دایوی که تکست آریا توش قرار داره، خاصیت dir=ltrکه شما گفتید رو قرار دادم.

اما هیچ تغییری بوجود نیومد. هم متنی که من تایپ می کنم راست به چپ شده و هم صفحاتی مثل افزودن لینک، تصویر و ...

به نظرتون مشکل چیه؟

i-php-i

Active Member
دوستان مشکل حل شد.

خاصیت directionaly رو حذف کردم و یه صفحه سی اس اس برای محیط قابل تایپ ادیتور ایجاد کردم.

مرسی

جدیدترین ارسال ها

بالا