مشکل با تکسچر در سایز بزرگ

nasr2000

Member
سلام

دوستان من مشکل با تکسچر در سایز بزرگ دارم یک مزرعه دارم که وسعتش زیاده برای تکسچر دادن زمین نمی دونم چی کار کنم مشکلاتم اینها هستند :

اول دوربینم روی زمین زوم میشود پس نیاز به نکسچر با کیقیت بالا دارم
بیشترین رزولیشن که می تونم استفاده کنم 12000 * 12000 هست ولی بازم با این رزولیشن در اون سایز یزرگ کیفیت پایین هست

لطفا راهنمایی کنید برای ابعاد بزرگ چطور باید کار کنم اصول کار به چه صورت هست

ممنون

smspersia

Member
نمی دونم منظورت دقیق چیه
(مثلا یه زمین فوتبال اگه بخوای مدل کنی خوب تکسچر پیدا نمیشه ؟)
ولی می تونی از فایلت ریپیت یووی بگیری تکسچرو روی زمینت تکرار کنی

nasr2000

Member
زمین من چند برابر زمین فوتبال هست و مشکل اینجاست که نمی تونم تکرار کنم چون هر قسمتش یه جوره
مثلا چمن همش نیست که تکرار کنم هر جاییش تکسچر خودشا داره

آخرین ویرایش:

sidsid

Well-Known Member
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام به طور مثال شما باید تکسچر رو 3 تکه کنید از متریال 3 تا دوپلیکیت بگیرید و هر تکسچر را به یک متریال بدید
حالا مدل رو با extract سه تکه کن یا face هارو جدا انتخاب کن بعد متریال بده
اگه خوب نشد بگو تا یه راه حل دیگه بهت بگم

یا علی

Hamed_8

Member
اون قسمت از زمین که دوربین زوم میشه روش رو داپلیکیت فیس کن و بهش تکسچر با کیفیت بده

برای لبه هاش هم باید راهی پیدا کنی مثل علف ، درخت یا سنگ یا ...

smspersia

Member
زمین من چند برابر زمین فوتبال هست و مشکل اینجاست که نمی تونم تکرار کنم چون هر قسمتش یه جوره
مثلا چمن همش نیست که تکرار کنم هر جاییش تکسچر خودشا داره

اگه بتونی راجب کاری که می خوای انجام بدی بیشتر توضیح بدی یا یکی دوتا عکس بزاری بچه ها بیشتر می تونند کمک کنند .
فقط نگو می خوای کره زمینو بسازی بعدش زوم کنی رو خونه ای دایت !!! :green:

سلام
ببینم دوست عزیز شما از زمین که ساختید یوی اسنب شات گرفتید .

اول از همه قبل از شروع کار باید شما اندازه یونید یا همون شبکه محیط کاری رو تنظیم کنی بر اساس متر،سانتی متر ، اینج ویا.....
بعد از اون زمین که ساختی بر اندازه همون یونیت بساز که برات معلوم باشه که اندازه زمین چقدر هست بعداز این کار وقتی که زمین
ساختی تموم شد نوبت به بافت دهی رسید شما باید اول UV مدل خود را تنظیم کنید بعد از تنظیم یو وی مدلت از مدل زمین خود
یه UV SnapShot بگیر وقتی که میخوای از UV SnapShot بگیری بنجره باز میشه توی اون باید اندازه دقیق زمین خودرا بدی وبعد فارمت
فایل راهم IFF تنظیم کن و محل Save فایلت روهم تعین کن روی دکمه ok کلیک کن حالا شما یه UV SnapShot گرفتید.

حالا فایل یو وی رو توی فتوشاب باز کن تکسجر مورد نظر خود را طراحی کن .

موفق باشی..

high2

New Member
دوست عزیز در این موارد میان مقیاس کل کارو بسیار کوچک میگیرن چون در مرحله رندر راحتتره

جدیدترین ارسال ها

بالا