مشکل با تغییر رنگ تکسچر در چاپ؟؟؟؟؟!!!

nightlord

Well-Known Member
سلام
دوستان من یه نما زدم و توش از سنگ قرمز استفاده کردم و همه چی ok بود تا زمانی که کار رفت برای چاپ و تو چاپ رنگ قرمز ، نارنجی افتاده . حالا مالک اومده میگه اینو برام قرمزش کن .

چجوری میشه تغییر رنگی که تو چاپ انجام میشه رو قبل از چاپ فهمید؟؟؟؟

sharin

Member
سلام.

شما وقتي كار رو براي چاپ نخواي ، RGB استفاده مي كني . ( و يه رنگي در مانيتور مي بيني. )
اما كار براي اينكه روي كاغذ بياد ، بايستي CMYK باشه . ( تو PS اختلافشون رو ببين . )

يعني وقتي مي خواي چاپ كني ، رنگ ها رو در حالت CMYK باشن و set كن .

بعد گذشته از اين ها به تنظيمات رنگ مانيتورت هم مربوط مي شه ، قبلا شنيدم يكي از دوستان گفت دستگاه هاي كاليبره براي مانيتور هست ، اما گرون ( در كل فكر نكنم نيازي بهش باشه ... )
همينطور مانيتورهاي CRT نسبت به LCD ها كاليبره تر هستن. البته LCD ها الان خيلي بهتر شدن .
شما همون كاري رو كه RGB زدي ، در مانيتورهاي مختلف نگاه كني ، نتيجه هاي مختلف مي گيري.

خلاصه اطلاعات من در همين حد بود ، اميدوارم مفيد بوده باشه ...

اما اگر در بخش 2بعدي و ... مي پرسيدي ، قطعا نتيجه ي بهتري مي گرفتي.

موفق باشي.
يا علي.

سلام محمد

شما برای راحتی خودت یه پرینت با کیفیت از کارت رو نشون کارفرما بده و بعد از تاییدش به چاپچی بگو من اینو میخوام. اگه کارت پیچیده بود و با مشورت چند تا طراح هم نتیجه نگرفتی میتونی ناظر چاپ بگیری. از رنگ های رند و معلوم العدد که لیتوگرافها و چاپچی ها و البته طراحها میشناسن هم میتونی اخذ کنی جوری که تا حد زیادی نتیجه مطمئن باشه. از کاتالوگ های رنگ چاپ و اصلس رنگ هم میتونی استفاده کنی.
کنار همه اینا مونیتور crt خوب و دوباره اصلاح کردن کار بعد از rgb به cmyk هم کمکت میکنه. از رنگهای عجیبی هم که شانسی بدست میاد حذر کن چون تله بزرگیه.
اگه همه کارا درست بشه آخرش هم 10 درصد مثلا خطای چاپ داری و بقیش به دقت چاپچی مربوطه..
برو انجم چاپ تا سوالای فراوون این مطلب رو ببینی

یا علی

nightlord

Well-Known Member
سلام محمد:green:
دست گلت درد نکنه ، فکر کنم بهترین راه اطلس رنگ و مانیتور CRT باشه .

سلاممجدد
پرینت چیزی هست که تو چاپخونه راهنما و مرجع و جلوه کارفرما سند هست. خیلی از چاپچی ها رو کاغذ رنگ رو درست میشناسن. کارفرما هم با پیش نمایش دلش قرص میشه. یه crt که من از قدیمیا همون flatron ها رو میپسندم. رنگهای پیش فرض فتوشاپ اگه حوصله کالیبراسیون رو نداری متعادله. یه شیت از رنگهای خوب درست کن دستی بعد با پرینت خوب نمونه بگیر و اولا تو تست رنگهای نامرد رو بشناس و بعدا هم با همون پرینتر یه کار کنترل شده رو پیش ببر.
البته کار سختیه ولی با کمی تخفیف میشه به همین قناعت کرد.

یا علی

جدیدترین ارسال ها

بالا