Fa مشکل با ترانسیشن و

h4227015

Member
من برای رفتن به صفحه بعدی دکمه بیت مپ سه حالته ساختم حالا متوجه شدم وقتی شخص بخواد می تونه پشت سر هم کلیک کنه و بدون دیدن ترانسیشن ها همه پیج ها رو رد کنه طوری که دیگه برنامه حالتی به خودش نمی گیره

این مشکل رو من با دکمه های دیگه بیت مپ هم دارم شخص می تونه روشون چند بار کلیک کنه در صورتی که من فقط می خوام یک بار کلیک بشه

دکمه های مربوط به عقب و جلو رفتن صفحات رو من داخل مستر پیج گذاشتم و می تونم هر چیزی روشون بریزم اما بقیه رو چون صفحات زیادن نمی شه

این مشکل چند بار کلیک شدن رو چطوری حل کنیم

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
این موضوع مربوط به Transitions بنظر میرسه راه حلی نداشته باشه !
یعنی وقتی بین صفحات Transition وجود داشته باشه، کاربر میتونه با کلیک کردن روی صفحه، Transition رو تموم کنه.

بنده راه حلی براش سراغ ندارم.

BlueMMB

Well-Known Member
با تشکر از نورکام عزیز من هم با ایشون موافقم ولی راه های عجیب غریبی برای این مورد میشه انجام داد مثلا :

میتونید از پلاگینهایی که میتونن ماوس رو Disable کنن استفاده کنین یعنی قبل از دستور رفتن به صفحه بعد ماوس رو Disable بکنین و برای StartPage صفحه بعد بنویسین که ماوس رو دوباره Enable بکنه .

البته نمیدونم که همچین پلاگینی برای بیلدر وجود داره یا نه ولی مطمئنا پلاگینی هست که بتونه جای ماوس رو تغییر بده شما با این روش می تونید جای ماوس رو به خارج از برنامه انتقال بدین و تو صفحه بعد به جای قبلیش برگردونین .

حتما نتیجه اطلاع بدین ممنون .

جدیدترین ارسال ها

بالا