مشکل با تایپ اتوماتیک

ameir-hg

Active Member
سلام دوستان. من پروژه ی type_message.rar آقای splinter cell رو از این پست دانلود کردم و چند تا مشکل دارم:

1-من از شی پاراگراف استفاده کردم و امکان scroll اتوماتیک وقتی که متن از انتهای شی پاراگراف میره پایینتر در زمانیکه داره اتوماتیک تایپ میکنه وجود نداره. به نظر شما چه کنم ؟
2-چه جوری میشه با یه دستور کل محتویات شی پاراگراف رو پاک کرد؟ من از دستور زیر استفاده کردم نتیجه نداد.
کد:
LoadText("Paragraph","")
3- در page2 اسکریپت تایپ خودکار آقای اسپلینتر رو فعال کردم اما وقتی به صفحه ی بعدی میرم و دوباره به page2
برمیگردم ، دوباره شروع میکنه به تایپ منها از اول و میچسبونه به قبلی! یعنی اینکه مثلا 4تا کلمه ایی که نوشته بود رو پاک نمیکنه و دوباره از اول مینویسه و میچسبونه به این 4کلمه ایی که دفعه ی قبل نوشته بوده، این مشکل اساسی منه، چه جور میشه حلش کرد؟
من 2راه به نظرم میرسه:
1-قبل از اینکه به صفحه ی بعد بریم ، قبلش یه جوری اجرای اسکریپت رو pause کنیم و وقتی که دوباره از صفحه ی بعد به page2 برگشتیم اجرای اسکریپت رو از حالت pause دربیاریم.
2-در هر بار اجرای اسکریپت اول بیایم و محتویات شی پاراگراف رو clear کنیم ، که دستورش رو بلد نیستم!

4-چه جوری میشه اجرای یه اسکریپت رو pause کرد؟

در مورد سوالم یه مثال هم اتچ کردم .

ممنون:rose:

پیوست ها

• wirelessnet.rar
    291.8 کیلوبایت · بازدیدها: 23
آخرین ویرایش:

m javad

کاربر متخصص
اول صفحه 2 کد رو به کد زیر تغییر بدید​
کد:
[LEFT]Message$=''
LoadText("Paragraph","Message$")
ScriptTimer("Script-Type","1500")[/LEFT]
یعنی دوتا خط اول اضافه شده
خط اول داره متغییر رو برای شروع مجدد خالی میکنه برای این مشکلتون​

اما وقتی به صفحه ی بعدی میرم و دوباره به page2
برمیگردم ، دوباره شروع میکنه به تایپ منها از اول و میچسبونه به قبلی! یعنی اینکه مثلا 4تا کلمه ایی که نوشته بود رو پاک نمیکنه و دوباره از اول مینویسه و میچسبونه به این 4کلمه ایی که دفعه ی قبل نوشته بوده، این مشکل اساسی منه، چه جور میشه حلش کرد؟​
و خط دوم یه متغییر که الان هیچی توش نیست رو توی پاراگراف میخونه، مثل اینه که پاراگراف رو پاک کرده باشید
موفق باشید​

ameir-hg

Active Member
ممنون آقا جواد.:oops::rose:
دوستان ، اگه ممکنه در مورد سوال 1و 4 هم راهنمایی بفرمایید.
ممنون

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
در مورد سوال 1 باید بگم که تا جایی که اطلاع دارم نمیشه. مگه اینکه از پلاگین استفاده کنی. (که اونم باید توی خصوصیاتش باشه)

در مورد سوال 4 منظورتون از Pause چی هست؟ مثلا میخواید اتوماتیک نوشتن رو تو همونجایی که هست نگه دارید؟

پیوست رو ببینید.

پیوست ها

• wirelessnet.rar
    292 کیلوبایت · بازدیدها: 22

جدیدترین ارسال ها

بالا