مشکل با براشها و پیکسلها

ققنوس

Member
سلام. یه مشکل کوچول موچولو برام پیش اومده.چجوری میشه با براشها شکل رو طوری کشید که حاشیه نندازه دور شیپ؟ یعنی در مورد aliasing اون اشکال دارم.به شکل نگاه کنین خط نرمال حاشیه داره ولی خط دومی همچی نیست من میخوام مثل خط دومی با براشها بکشم.
واسه همین براش رو رو مد dissolve میزارم اونوقت حل میشه ولی در اون حالت نمیشه یه خط مستقیمو رسم کرد و اینجوری راندوم میکشه.
البته با seleting tool ها خیلی راحت میشه کشید ولی من کرمم گرفته و میخوام بدونم با براش چطوری میشه.یه همچی حالتی رو فونتها هم هست که به راحتی حل میشه ولی با این براشها نتونستم.البته قبلا انگار تو قسمت مقالات چیزی در مورد pixel art دیده بودم ولی قسمت مقالات رفته تعطیلات و بالا نمیاد.

123fs492997.jpg

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
من که اصلا متوجه منظورت نشدم!! بیشتر توضیح بده و واضحتر.

Mandana

Active Member
تو وقتی با براش معمولی بکشی و hardness رو صفر کنی مثل مورد اول میشه.چون بهر حال آنتیالیزینگ داره.اما برای پیکسل آرت از ابزار مداد که زیر قلم های معمولی هستش استفاده میشه.با اندازه ی صفر و دونه دونه نقاط رو در جای خودش قرار میدن.معمولا هم زوم رو تا 1600 بالا می برن.راستی چطوری هادی؟
mayi.gif

باز هم کمکی ازم بر میومد در خدمتم
smoking.gif

ققنوس

Member
ساراوالله خودمم متوجه نشدم نمیدونم این آبی از کجا فهمیده آبی یه آموزش میزاری که چجوری فهمیدی حرفامو؟
crazy.gif

در مورد اون صفر کردن Hardness کار نکرد که هیچ کار هم نکرد و یعنی یه حسی میگه که کار نمی کنه نمیدونم چرا ولی من این حسو از بچگی داشتم.
mpr.gif
در مورد زوم 16000 آره منم به همین نتیجه رسیدم. ( باز همون حسه کمکم کرد) ولی خداییش اون مدادو نمیدونستم نمیدونم گور بگور شده کجا قایم شده بود اصلا معلوم نبود که همچی کارایی بلده جل الخالق یه براش و این همه کار.

منم آره خوبم. تو چطوری؟
fly.gif
تو هم سیگاری شدی؟
wow.gif

Mandana

Active Member
لول خو هادی تورو یه عمره باهات حرف میزنمت.بهر حال کم کم زبونت رو یاد گرفتم
bigstar.gif

:لول

بابا من گفتم اگه براش رو هاردنس 0 بذاری و باهاش بکشی مثل حالت اول میشه.یعنی یه هاله کم رنگتر دور نوشته میافته.اما برای کارهای پیکسلی از همون مداد استفاده می کنن.در مورد زوم 1600 هم از خودم نگفتم توی سایت پیکسل آرت اگه اشتباه نکنم خونده بودم
دیگه رئیس شدی به ما محل نمیدی ها
283.gif

ققنوس

Member
لول خو من یه عمره باهات حرف میزنم هنوز زبونتو یاد نگرفتم . ولی کم کم به نتیجه هایی رسیدم. مطمئن نیستم ها ولی فکر کنم داری فارسی حرف میزنی
39.gif

یه سایتی چیزی داری براش؟ بده یکم سیخ بزنم :دی

لول خو باشه بهت محل میدم.کدوم محله رو میخوای به اسمت کنم؟:دی
65.gif
ولی نه جدا ریاست سخته فقط پشت میز نشینی نیست که باید پشت خیلی چیزا بشینی
mpr.gif
از جمله مانیتور :دی
راستی ممنون بابت توضیح
hb.gif

Mandana

Active Member
لول خو تو خنگی به من چه؟؟؟من فارسی دری و پشتو حرف می زنم.با ته لهجه مشهدی
305.gif

سایت که والا زیاده
یه سری بابک ساطلی گُل چندین سری مطلب درموردش گذاشته بود.سایت www.pixelart.com هم واقعا به دردت میخوره.لینک آموزشهای بابک ساطلی رو اگه پیدا نکردی بهت لینک بدم.چشمم کور
1508.gif

بابت زحمتی هم که می کشی!!خسته نباشی بابا!!!!!!!
2303.gif

همین دیگه
مخلصم
آبتین
821.gif

ققنوس

Member
خودت به این سایت بالایی رفتی تا حالا؟
7789.gif

نیکی و پرسش
829.gif
چشت کور نشد بگو در خدمتیم
1502.gif

Mandana

Active Member
اولا نه!!!چون اونی که منظورم بود www.pixel2life بید.دوبار سوتی دادم به روی خودم هم نیاوردم! آخه نفهمیدم

اینم لینک تاپیک ها:

http://forum.majidonline.com/viewtopic.php?t=10330

امیدوارم برات باز بشه.چون قدیمی هستن.اگه باز نشد بگو یه گِل دیگه به سرم بگیرم
1148394932.gif

اگه اشتباه نکنم باید هفت قسمت باشه.توی همین تاپیک که لینک دادم بقیه ی لینکهاش هم هست
ok.gif

ققنوس

Member
هممم ممنو سایت جالبی بود. اونی که میخواستم پیدا کردم. مال این بابک سلطانی باز نشد ولش کن . یادمه تو یکی از آموزشاش یه زاویه برای کشیدن pixel گفته بود اون آموزشو داری؟

جدیدترین ارسال ها

بالا