مشکل با بانک پاسارگاد

i-php-i

Active Member
من مستندات بانک پاسارگاد رو گرفتم. این بانک از یه روش عجیب و غریب ! استفاده کرده. آدم نمی دونه چی بگه !

بعد از ارسال فرم توسط کاربر باید فرم رو مستقیما برای بانک بفرستم و اگر بخوام قبل از ارسال فرم برای بانک، برنامه نویسی کنم، راهی نیست مگر اینکه از curl استفاده کنم !

دوستانی که قبلا با این بانک کار کردن نمی دونن که چطور می شه بدون curl با این بانک کار کنم؟

لطفا تفاوت TimeStamp و InvoiceDate رو هم بگید، اصلا این دو باید با هم تفاوت داشته باشن یا نه؟

آخرین ویرایش:

sajadmaz

Member
نیاز به curl نیست ، شما یک فرم بسازین و مقدار hidden تنظیم کنین و یک سابمیت بزارین که کاربر وقتی اونو زد همراه با ارسال اطلاعات هدایت بشه به بانک

دو مقدار TimeStamp و InvoiceDate هیچ فرقی ندارند اما باید ارسال بشن

i-php-i

Active Member
نیاز به curl نیست ، شما یک فرم بسازین و مقدار hidden تنظیم کنین و یک سابمیت بزارین که کاربر وقتی اونو زد همراه با ارسال اطلاعات هدایت بشه به بانک
برای ارسال اطلاعات به بانک باید از متد پست استفاده کنم، فرض کنید قبل از ارسال فرم به بانک، بخوام این اطلاعات رو توی دیتابیس خودم ذخیره کنم. در این مورد باید چیکار کنم؟

sajadmaz

Member
خوب خودتون دارین میگین دیگه ! ذخیره کنین بعد تا ذخیره شد فرم ارسال رو نمایش بدین تا کاربر انتقال پیدا کنه

i-php-i

Active Member
خوب خودتون دارین میگین دیگه ! ذخیره کنین بعد تا ذخیره شد فرم ارسال رو نمایش بدین تا کاربر انتقال پیدا کنه
مبلغ رو توی فرم وارد میکنن، چطور می تونم قبل از وارد کردن مبلغ فرم رو ذخیره کنم؟

سایر دوستان نظری ندارن؟

sajadmaz

Member
نه دیگه
شما یک فرم دارین واسه پرداخت طرف مبلغ رو میزنه شماره سند ... ایجاد میشه توی دیتابیس ذخیره میشه و شما یک کلید میزارین یا <body=onload> که اطلاعات بصورت خودکار ارسال بشه و میره واسه بانک

i-php-i

Active Member
پس به حرفم رسیدید ! توی برنانه نویسی نباید دست خودمون رو ببنیدیم. ممکنه با روش شما کار کنم و بعد کاربر نخواد پرداخت انجام بده. در این مورد باید چیکار کرد؟
سایر دوستان نظری ندارن؟

جدیدترین ارسال ها

بالا