مشکل با باز کردن فایلهای psd

bnc2

Member
سلام
..
من با باز کردن فایل psd مشکل دارم ..
فایل psd من از این تمپهای آمادست .. وقتی که open میکنم میگه is not valid text layer ..
فونت ها رو هم کپی کردم :neutral:
ایراد از کجاست به نظر شما ؟؟؟

mostafa_az

Well-Known Member
فکر میکنم داری عملی رو روی لایه ای انجام میدی که مربوط باشه به اعمال انجامی روی فونتها در صورتی که لایه مورد نظرت تکست نیست ؟
73.gif

مخلصیم
مصطفی

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
بیشتر قالبهای از پیش طراحی شده این مشکل رو دارن. حالا وقتی این ارور رو میده فایل رو باز میکنه یا اصلا باز نمیکنه؟ چون اگر باز کنه معلومه که مشکلی نیست و با عوض کردن فونتا حل میشه ولی اگر اصلا باز نکنه احتمالا خود فایل مشکل داره و خرابه.

bnc2

Member
یعنی باید فراموش کنم باز کردن فایلهای psd مو ؟؟؟؟

GFX Master

قرار شد که شما کامل توضیح بدی که آیا اصلا فایل رو باز میکنه و بعد ارور میده یا نه کلا فایل رو باز نمیکنه اصلا؟

Sleekman

Member
7 رو نميدونم ولي مطمئنم كه با فتوشاپ 6 اين فايلها باز ميشن. كه سارا خانوم اين نشون ميده كه فايل خراب نيست!

GFX Master

خوب این دوستمون فایلها رو دارن و ایشون باید بگن که فایلهاشون باز میشه یا نه چون منم مثل شما خبر ندارم فایلهاشون چجوریه. شاید به قول شما با فتوشاپ 6 باز بشه ولی اگر با 6 باز بشه مطمئنا باید با ورژنهای بالاتر هم باز بشه.

bnc2

Member
نه اصلا باز نمیکنه اون اررور رو میده و باز نمیکنه ..

GFX Master

پس احتمالا یا فایل خرابه یا با این ورژن فتوشاپ شما مشکل داره. شما این فایل رو با ورژنهای دیگه هم امتحان کن ببین همینجوری هست یا نه

bnc2

Member
اگه با ورژنهای قدیمی باز نکرد
اونوقت چیکار باید کرد؟؟

GFX Master

خوب معلوم میشه که فایلت خرابه دیگه!!
252.gif

جدیدترین ارسال ها

بالا