مشکل با اینفرم و ادامه دار بود صفحه ها بر اساس ظرفیت صفحه؟؟!!

ali abedian

Banned
سلام!

ببخشید که سرچ نکردم! چون .اقعاً فرصت این کارو نداشتم..

ممنون میشم همینجا یه جوابی به این سوال من بدین..

سوال: چه طوری میشه یه inframe رو تو یه inframe دیگه به صورت ادامه دار مشاهده کرد.. یعنی هروقت اینفرم داخلی بزرگ میشه ، باباش هم بزرگ بشه .. یعنی باباهه بر اساس بچش کوچیک بزرگ بشه.. ببخشید زیادی عامیانه گفتم ولی اونی که میخواد جوادب بده فهمیده صددرصد.. حالا زحمت کشیدنو شروع کنید که از شرمندگیتون هیچ جوری نمیشه دراومد..
اگه میتونید هر چی در این مورد می دونید بگید چه چیزایی که پرسیدم و چه چیزی که نپرسیدم و بدرد من شاید بخوره..

کلا می خوام یه منو درست کنم که از یه صفه دیگه توی یه اینفرم لود شه و نتیجه لینکاش هم توی یه اینفرم دیگه دیده بشه و کلا این دو تا اینفرمی که گفتم هر دو چسبیده به هم و کنار هم توی یه اینفرم دیگه قرار بگیرن.. دیگه از این کامل تر نمیشه توضیح داد!

منتظرما.. زودباشید بچه ها جون!

یا علی!

ali abedian

Banned
ماشاالله تون باشه ایشا الله..

چقدر هم جواب می دین!!! وای خدای من.. این همه جوابو کی فرصت کنم بخونم و ازشون تشکر کنم..

با معرفتاش جواب بدن!!!!!!!!!!!!!!!!!

meysamz

Member
دوسته عزیر این کار مثله لقمه دوره سر چرفوندنه، خیلی راه های دیگه ای وجود داره برای به هدف رسیدنت.
اولا باید بگم که استفاده از Iframe منسوخ شده و فقط جا های خاصی استفاده میشه.
دوما نمیشه کاری کرد که آیفریم پدر بر اسال آیفریم فرزند کوچک و بزرگ بشه.
من تصورم اینه که شما می خواهید منوهاتون در تمام صفحات باشه، که از آیفریم استفاده کردین.
برای اینکار می توانید از unclude فایل استفاده کنید.

ali abedian

Banned
سلام!

متشکر که پاسخ کی دین!
می تونم خواهش کنم یه نمونه کد بذارید.. یا اینکه کاملتر توضیح بدید؟؟

ممنون میشم

موفق باشید..

meysamz

Member
خوب چون سئوالتون کلی بود منم کلی جواب دادم، شما از چه زبانی استفاده می کنید؟
سایت داینامیک یا استاتیک؟ و می خواستید یک منو در یک صفحه داشته باشین که در تمام صفحات سایت لود شود؟ درسته؟

m_maj2004

Member
شما یک صفحه از یک سایت که مشابه باشه رو نشون بده تا دوستان بهتر متوجه بشن و بتونن به سوال شما جواب بدن.

ali abedian

Banned
ممنون از توجهتون.. واقعا لطف میکنید.. یه مدت طولانی ای نبودم

راستش حالا کلا یه چیز دیگه میخوام :d یه آموزشی جامع و باحال نیست از اینکه بتونم بانک اکسس خودم رو به صفحه وب وصل کنم و یه سایت با بانک اطلاعاتی طراحی کنم؟
اگه هست لطف کنید لینک بدین.. سایت .. فیلم .. کتاب الکترونیکی .. هرچیز مفید و جالب در این زمینه
ممنون میشم

shnoit

Well-Known Member
یعنی الان شما میخواین بانک access رو به به صفحه ای اتصال بدین درسته !!!!

ولی باید تو تاپیک asp / ASP.Net مطرح کنین.:)
اونجا مطرح کنی زودتر به جواب میرسی :wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا