Peace Dove
Well-Known Member
سلام من یه مشکل کوچولی با اکسل دارم!
یعنی من هیچی بلد نیستم! میخواستم اگه میشه مشکل منو حل کنید!
دو فوریتی!!
فايل اكسلي جهت ثبت مخارج روزانه تهيه نماييد. در اين فايل مخارج خود (فرضي) را بنويسيد. ملاحظات زير را رعايت كنيد:
1. فارسي باشد
2. مانند خودتان زيبا باشد !!( این خیلی مهمه!!)
3. ريز مخارج را در صفحه اول بنويسيد. ريز مخارج شامل رديف، تاريخ، شرح خرج، مبلغ خرج باشد. اين صفحه بايد گنجايش 30 سطر مخارج را داشته باشد و شما هم حداقل 10 سطر اطلاعات وارد نماييد.
4. خلاصه مخارج در صفحه دوم باشد. اين خلاصه شامل : جمع مخارج - بيشترين رقم خرج - كمترين رقم خرج - ميانگين رقمهاي خرج شده - تعداد آيتم مخارج - شرح و رقم اولين خرج
5. در صفحه سوم،نموداري از مخارج بصورت ميله اي ترسيم نماييد.
چند تا نكته را هم در نظر داشته باشيد.
يكي اينكه جمع مخارج،بيشتري رقم، كمترين رقم و ... همه بايد با فانكشن ها باشند.
دوم اينكه شما تنها يك ليست مخارج بايد داشته باشيد و وقتي كه به ليست، آيتمي را اضافه كرديد و يا رقمها را تغيير داديد، همه مقادير ديگه هم به روز رساني بشوند. اعم از نمودار و يا مقادير جمع و بيشترينها و كمترينها و …
ممنون میشم سریعتر جوابمو بدید.
یعنی من هیچی بلد نیستم! میخواستم اگه میشه مشکل منو حل کنید!
دو فوریتی!!
فايل اكسلي جهت ثبت مخارج روزانه تهيه نماييد. در اين فايل مخارج خود (فرضي) را بنويسيد. ملاحظات زير را رعايت كنيد:
1. فارسي باشد
2. مانند خودتان زيبا باشد !!( این خیلی مهمه!!)
3. ريز مخارج را در صفحه اول بنويسيد. ريز مخارج شامل رديف، تاريخ، شرح خرج، مبلغ خرج باشد. اين صفحه بايد گنجايش 30 سطر مخارج را داشته باشد و شما هم حداقل 10 سطر اطلاعات وارد نماييد.
4. خلاصه مخارج در صفحه دوم باشد. اين خلاصه شامل : جمع مخارج - بيشترين رقم خرج - كمترين رقم خرج - ميانگين رقمهاي خرج شده - تعداد آيتم مخارج - شرح و رقم اولين خرج
5. در صفحه سوم،نموداري از مخارج بصورت ميله اي ترسيم نماييد.
چند تا نكته را هم در نظر داشته باشيد.
يكي اينكه جمع مخارج،بيشتري رقم، كمترين رقم و ... همه بايد با فانكشن ها باشند.
دوم اينكه شما تنها يك ليست مخارج بايد داشته باشيد و وقتي كه به ليست، آيتمي را اضافه كرديد و يا رقمها را تغيير داديد، همه مقادير ديگه هم به روز رساني بشوند. اعم از نمودار و يا مقادير جمع و بيشترينها و كمترينها و …
ممنون میشم سریعتر جوابمو بدید.