من 2009 دارم به 2010 میخوره؟ نمیدونم اخه میگفتن ورژن های بالاتر رو ساپورت نمیکنه
mg_mahyar Member Oct 6, 2009 #21 من 2009 دارم به 2010 میخوره؟ نمیدونم اخه میگفتن ورژن های بالاتر رو ساپورت نمیکنه
mg_mahyar Member Oct 10, 2009 #22 آقا یه نمه طول کشید ناراحت نشو یادمون هست. ولی باور کن سر منم شلوغه نمیرسم. خواستم بگم که نگی مدلمو دانلود کردن فراموشم کردن
آقا یه نمه طول کشید ناراحت نشو یادمون هست. ولی باور کن سر منم شلوغه نمیرسم. خواستم بگم که نگی مدلمو دانلود کردن فراموشم کردن
M M-CG New Member Dec 30, 2009 #23 mg_mahyar گفت: یه کار کن کل کارتو آپ کن یه جابدون متریال و نور و تکسچر بعدا ادرسشو بهم بگو برم دانلود کنم ببینم چی به چیه. اگر بک آپ هم گرفتی ازش بهم بده کلیک کنید تا باز شود... سلام بنظر من مشکل از Skin کردن هستش. در envelope ها مشکل وجود داره. حتما هم اسکلت نسبت به خود بدن کوچیکترن
mg_mahyar گفت: یه کار کن کل کارتو آپ کن یه جابدون متریال و نور و تکسچر بعدا ادرسشو بهم بگو برم دانلود کنم ببینم چی به چیه. اگر بک آپ هم گرفتی ازش بهم بده کلیک کنید تا باز شود... سلام بنظر من مشکل از Skin کردن هستش. در envelope ها مشکل وجود داره. حتما هم اسکلت نسبت به خود بدن کوچیکترن