مشکل با انتخاب کنترل در ویژوال

v.b.f1

Active Member
با سلام خدمت دوستان

وقتی من در ویژوال یه کنترل از کامپونت اضاف میکنم تا موقعی که برنامه بازه یا اینکه کامپیوترم رو ریسیت نکردم سرجاشه اما بعد از رسیت دوباره بازش کنم دوباره باید این مسیر رو تکرار کنم یعنی دوباره باید برم از تو کامپونت ها کنترل مورد نظرم رو انتخاب کنم

مثلا همون کنترل مایکروسافت دیتا گرید 6 هربار من باید برم تو کامپونت ها این کنترل رو اضاف کنم اگه مممکنه راهنماییم کنید مشکل رو حل کنیم با تشکر

turtel

Member
کامپونت

سلام از نظر من مشکلی نیست شما یک فضا در toolbox خود ایجاد کنید و کلیک راست کرده و منوی اضافه کردن کامپونت را انتخاب و به لیست اضافه کنید /و اینکه که مشکل شما نادر است ./

turtel

Member
مشکل شما

سلام من به صورت تصویری بروی کامپیوتر خودم مراحل را پیش رفتم نگاه کنید :
1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

8.jpg

10.jpg

و یک نکته در آخر این مبحث این که سعی کنید پروژه تون را ذخیره کنید تا تغییرات باقی بماند اگر مشکلتون درست نشد دوباره ویژوال را از نو نصب کنید اتمام !!!!

[/CENTER]

آخرین ویرایش توسط مدیر:

v.b.f1

Active Member
با سلام خدمت دوست عزیز اول از همه چیز ممنون بابت زحمات من هم سوالمو درست نگفتم مشکل من توی وی بی 6 هست بعدش طریقه افزودن کنترل رو بلدم اما میگم چرا وقتی من یه کنترل رو انتخاب میکنم و میاد توی تولباکس ولی وقتی ویژوال رو میبندم و دوباره باز میکنم اون کنترل سرجاش نیست این مشکل نه کامپیوتر خودمه بلکه روی پانزده سیستم دیگه هم امتجان کردم تازه حتی از نسخه فول و غیر فول ویژوال استفاده کردم فقط میخوام بدونم تنظیماتی واسه این کار وجود داره یا نه

the_king

مدیرکل انجمن
با سلام خدمت دوست عزیز اول از همه چیز ممنون بابت زحمات من هم سوالمو درست نگفتم مشکل من توی وی بی 6 هست بعدش طریقه افزودن کنترل رو بلدم اما میگم چرا وقتی من یه کنترل رو انتخاب میکنم و میاد توی تولباکس ولی وقتی ویژوال رو میبندم و دوباره باز میکنم اون کنترل سرجاش نیست این مشکل نه کامپیوتر خودمه بلکه روی پانزده سیستم دیگه هم امتجان کردم تازه حتی از نسخه فول و غیر فول ویژوال استفاده کردم فقط میخوام بدونم تنظیماتی واسه این کار وجود داره یا نه

مواردی که به Toolbox اضافه می کنید به پروژه شما اضافه می شوند، نه ویژوال استدیو. اگر می خواهید این موارد
حفظ شوند کافی است پروژه را Save کرده و بعدا همان پروژه را باز کنید، وگرنه هر بار که ویژوال استدیو باز می شود
و پروژه جدیدی می سازید هیچ مورد غیر استانداردی به پروژه اضافه نشده.

جدیدترین ارسال ها

بالا