مشکل با افکت گذاری روی عکس در ulead media

majid_a95

Active Member
سلام دوستان من واسه یه میکس ساده روی چندتا عکس گیر کردم! با نرم افزار ulead media موقتی میخوام رو عکس افکت بزارم نمیذاره! مشکل چیه؟ چون قبلا با ulead studio راحت این کارو انجام میدادم و خیلی ساده بود ولی اینجا ......! اگه کسی گیره کارو میدونه لطفا کمک کنه! :rose:

AVAXTM

Member
اگه از Video Editor استفاده ميكنيد نبايد مشكلي داشته باشيد !
در سمت راست برنامه ، آيتمهاي مختلفي وجود داره كه با drog كردن ميتونيد به تصاوير و يا ويدئو خود اعمال كنيد !

majid_a95

Active Member
همین کارو میکنم در video edito افکت مورد نظر رو که روی عکس drag میکنم ممانعت میکنه! :shock: نمیدونم ........!!

AVAXTM

Member
خب اگه video studio شما ورژن 8 باشه ،‌ درسته قبول نميكنه !
شما بايد عكس ها رو داخل برنامه ايمپورت كنيد و همه ي عكس ها در يك لاين قرار دهيد ! عكس ها بايد به گونه اي باشند كه قسمتي از انتهاي عكس اولي روي ابتداي عكس بعدي باشه !
زماني كه قسمتي از عكس روي هم افتاد به صورت اتومات برنامه ترزيشن ميسازه كه بعد ميتوني با درك كردن ترزيشن هاي ديگه رو جايگزين كني !
همين ...... !

majid_a95

Active Member
خب اگه video studio شما ورژن 8 باشه ،‌ درسته قبول نميكنه !
شما بايد عكس ها رو داخل برنامه ايمپورت كنيد و همه ي عكس ها در يك لاين قرار دهيد ! عكس ها بايد به گونه اي باشند كه قسمتي از انتهاي عكس اولي روي ابتداي عكس بعدي باشه !
زماني كه قسمتي از عكس روي هم افتاد به صورت اتومات برنامه ترزيشن ميسازه كه بعد ميتوني با درك كردن ترزيشن هاي ديگه رو جايگزين كني !
همين ...... !

اینیکه میفرماید انتهای فریم اول روی ابتدای فریم دوم باشه انجام دادم نمیشه:-? ببخشید چون من خیلی با این نرم افزار ور رفتم پاک قاطی کردم:-? میشه از اول با جزییات توضیح بدین؟:shock:

جدیدترین ارسال ها

بالا