[سوال] مشکل باطری لپتاپ

ELAHEH65

New Member
باسلامو خسته نباشد من رو سیستم لپتاپم با مشکلی برخورد کردم.
من حدور 4ماه هست لپتاپ گرفتم و همیشه (مگر در موارد استثنایی ) با برق مستقیم از لپتاپ کارمیکنم و لپتاپم asus K53SCهست.در حالت Plugged inواز مد entertainment و همیشه هم باطری رو لپتاپم بوده و از لپتاپ جدا نمیکردم .و درصد باطری هم پر بوده و 100% اما چند مدتیه متوجه شدم که باطری هر چند روزی یک درصد ازش کم میشه و با این که از برق استفاده میکنم باطری هم به آهستگی کم میشه و الان رو 96% بود . وترسیدم که مشکلی براش پیش اومده اون رو از لپتاپ جدا کردم چون زیاد از تنظیمات چیزی نمیدونم و الان از برق دارم با لپتاپکار میکنم .و متوجه شدم که اگر از حالتentertainment به حالتHigh performance اون رو تغیر بدم تغیری در روشنایی صفحه نمیشه در صورتی که تا یک هفته پیش وقتی در حالتHigh performance میگذاشتم روشنایی صفحه بیشتر میشد و خیره کننده.
خواستم بدونم باطری مشکل پیدا کرده یا تنظیمات دستکاری شده؟
و آگر شما سایت یا مبحث در سایت هست که تنظیمات کامل باطری رو آموزش داده باشه لینکش و به من بدهید؟
از شما خواهش میکنم که پاسخ من را بدهید ومرا از نگرانی در بیاورید
سپاسگذارم.
:cry:

SajadCG

کاربر فعال
اینکه باتری شما درصد شارژه رو کم نشون میده (در حد چند درصد) اصلا جای نگرانی نداره
موقعی یه باتری مشکل پیدا میکنه که خیلی سریع شارژ تموم کنه اگه شما این مشکل رو نداره پس باتری شما کاملا سالم هست

درمورد این که میگید در اکثر مواقع مستقیم به برق متصل هست ، بهتر شارژ باتریتون را روی 32% یزارید و از لپتاب جداش کنید
چون اگر به صورت طولانی مدت ازش استفاده میکنید عمر باتری کم میشه .

برای تظیم کردن روشنای هم باید به کنترل پنل برید و در قسمت power مقدار brigthness را زیاد کنید.
آموزش استفاده از باتری

the_king

مدیرکل انجمن
باسلامو خسته نباشد من رو سیستم لپتاپم با مشکلی برخورد کردم.
من حدور 4ماه هست لپتاپ گرفتم و همیشه (مگر در موارد استثنایی ) با برق مستقیم از لپتاپ کارمیکنم و لپتاپم asus K53SCهست.در حالت Plugged inواز مد entertainment و همیشه هم باطری رو لپتاپم بوده و از لپتاپ جدا نمیکردم .و درصد باطری هم پر بوده و 100% اما چند مدتیه متوجه شدم که باطری هر چند روزی یک درصد ازش کم میشه و با این که از برق استفاده میکنم باطری هم به آهستگی کم میشه و الان رو 96% بود . وترسیدم که مشکلی براش پیش اومده اون رو از لپتاپ جدا کردم چون زیاد از تنظیمات چیزی نمیدونم و الان از برق دارم با لپتاپکار میکنم .و متوجه شدم که اگر از حالتentertainment به حالتHigh performance اون رو تغیر بدم تغیری در روشنایی صفحه نمیشه در صورتی که تا یک هفته پیش وقتی در حالتHigh performance میگذاشتم روشنایی صفحه بیشتر میشد و خیره کننده.
خواستم بدونم باطری مشکل پیدا کرده یا تنظیمات دستکاری شده؟
و آگر شما سایت یا مبحث در سایت هست که تنظیمات کامل باطری رو آموزش داده باشه لینکش و به من بدهید؟
از شما خواهش میکنم که پاسخ من را بدهید ومرا از نگرانی در بیاورید
سپاسگذارم.
:cry:

هیچ مشکلی نیست، اینکه به مرور ظرفیت باطری کم میشه یک حقیقته، حتی اگه الان تصمیم بگیرید که دیگه
از باطری استفاده هم نکنید و از سیستم جدا اش کنید باز هم این اتفاق برای باطری می افته. به این مورد که
به ظرفیت 100 درصد بر می گرده یا بر نمی گرده حساسیت نشون ندید، ازش استفاده کنید و تا زمانی که کارکرد اش
مطلوبه لذت اش رو ببرید.

معمولا زمانی که شارژر (آداپتور) لپ تاپ رو بهش وصل کرده یا جدا می کنید بصورت خودکار پروفایل فعال مصرف برق
تغییر می کنه، هر کدوم از این پروفایل ها بصورت جداگانه وضعیت روشنایی صفحه نمایش رو تغییر می دهند
و حتی موقعی که شما خودتان با تنظیمات پروفایل یا صفحه کلید میزان روشنایی رو تغییر می دهید در اون پروفایل
فعال ثبت میشه. این پروفایل ها یک حالت اولیه دارند، اما ثابت نیستند. می توانید تغییر شان دهید یا نمونه جدیدی
بسازید.

احتمالا شما زمانی که پروفایل entertainment یا High performance فعال بوده روشنایی صفحه رو تغییر داده اید و
الان دو پروفایل روشنایی مشابهی دارند. این یک مشکل فنی نیست. می توانید روی اون آیکون باطری / پریز برق که
در سمت راست پایین صفحه در کنار ساعت سیستم هست کلیک کنید و تنظیمات هر پروفایل رو تغییر بدهید.
می توانید ترکیب کلیدی کلید ویندوز (لوگوی ویندوز) و کلید X را هم همزمان فشار دهید.

جدیدترین ارسال ها

بالا