مشکل باد اکشن swapDepths

borna008

Active Member
مشکل با اکشن swapDepths

با سلام
یمشکی برای من پیش اومده اون اینکه من تو پروژم چنتا موی کلیپ( کار دکمه را میکنند) دارم که بعضی از قسمتهای این موی کلیپها روی هم قرار گرفتند
با رفتن کاربر روی این موی کلیپ ها رنگ اونها تغییر میکنه من برای اینکه موی کلیپ از زیر موی کلیپ های دیگه بیرون بیاد و بطور کامل نشان داده بشه از دستور
PHP:
_parent.dayereh6.swapDepths(100);
استفاده کردم و مشل حل شد ولی وقتی کاربر روی موی کلیپ کلیک میکنه تا تایم لاین بره فریم بد(مثلا پروژه بره صفحه بعد)، موی کلیپ کلیک شده باقی میمونه این در صورتی هست که من در فریم مقصد هیچ چیز ندارمو قاعدتا باید صفحه سفید باشد! ولی ااون هنوز هست حتی در یک فریم خالی!!!!!!!!

کاش منظورم را رسونده باشم:shock:

آخرین ویرایش:

borna008

Active Member
من خیلی گشتم اما متوجه نشدم!!!
مشکلم بیشتر اینکه لایه هام انگار قاطی کردند!!! با کلیک روی موی کلیپهام(که حکم دگمه رادارند) پروژم فرستاده میشه روی فریمی که هیچ چیز داخلش نیست و استپ میشه و قاعداتا باید چیزی نشون نده!!! ولی یکی از دکمه ها تو صفحه باقی میمونند!!!!
اگه امکان داره کمک کنید!!! مرسی:rose:

borna008

Active Member
سلام آونگ جان
اول كاري كه دارم انجام ميدم حجمش زياده و منم دسترسي به اينترنت سرعت بالا ندارم( اينم شانسه ما است ديگه ببخشيد!)
ميخواستم توضيح بيشتر در مورد دستور
PHP:
swapDepths()
بديد. اينكه به طور اصولي كجاها بايد استفاده كرد و چطور ميشه بعد از اعمال روي يك موي كليپ اونو لغوش كرد ( مثلا با اين دستور يه لايه را بلاترين لايه مياريم و بعد در مرحله بعدي بره سره جاش!!!) و يا اينكه مقدارش چقدر معقوله!
ممنون

Arash-zr

Member
ببینید شما وقتی یک مووی کلیپ رو لایه بندی می کنید مثلا یک مقدار برای عمق اون تعیین می کنید در حقیقت توی قسمت Layers بطور خودکار یک لایه جدید ایجاد میشه و اون مووی کلیپ مورد نظر داخل اون قرار می گیره ، نکته مهم اینجاست که لایه ایجاد شده جدید ، توی تمام فریم ها وجود داره و تا آخرین فریم امتداد پیدا می کنه .
در حال حاضر تنها راهی که وجود داره اینه که شما خودتون دستور پاک شدن (unloadMovie) رو توی سایر فریم ها بهش بدید!
موفق باشید

borna008

Active Member
دستتون درد نكنه مرسي ممنون. محبت كردي
امتحان ميكنم خبرش را ميدم!
فقط يه سئوال من دستور عمق را براي 6 تا موي كليپ دادم ( 6 موي كليپ واقعي نه مجازي( منظورم اينه كه بادستور "دابلي كيت" ايجاد نشدند)) . حالا دستور " آنلودر را براي هر 6تا بنويسم ديگه؟؟:rose:

Arash-zr

Member
خواهش می کنم دوست عزیز
بله ، برای تک تک شون باید دستور رو بنویسید (حالا به هر روشی راحت تر هستید) .... فقط طوری تعیین کنید که در صورت برگشت به فریمی که 6 مووی کلیپ وجو داره ، دوباره مووی کلیپ ها ساخته بشن.
این کار هم مستلزم به استفاده از کد duplicateMovie که در فریم مورد نظر اونها رو کپی کنه.
بنابر این بهتره اگه تمام 6 مووی کلیپ مثل هم هستند ... اون ها رو با استفاده از دستور duplicateMovieclip کپی برداری و جای گذاری کنید.
اگر هم 6 مووی کلیپ مثل هم نیستند (یعنی توی کتابخونه هر کدوم یک اسم داره) چیزی که من بهتون پیشنهاد می کنم اینه که اونها رو توی فریم های بعدی remove نکنید ! بلکه اونها رو invisible کنید.
بهترین روشی که می تونید استفاده کنید همینه !

borna008

Active Member
راسياتش من با اين "invisible " آشنايت ندارم اگه زحمت نيست باز مَنو شرمنده كنيد و يه توضيح مختصر بهم بديد كه چطوري پياده سازي ميشه ( نگي تودلت عجب آدم راحت طلبيه! يه سرچي زدم هم تو اينترنت و هم تو مجيد آنلاين چيز درست حسابي دستگيرم نشد)
بازم ممنون

smmousazadeh

Well-Known Member
PHP:
unloadMovieNum(100);
احتمالا جواب میده

شما باید سطح 100 که اشیا رو میبرید داخلش خالی کنید . یا با کد بالا یا اینکه به یه نحوی از روی صفحه محوش کنید مثلا بزارید تو نقطه 10000و10000 که دیده نشه ولی کد بالا بهتره

جدیدترین ارسال ها

بالا